Spice Girl afhængig af sex og alkohol

Nu skal hun i behandling.

Udgivet Opdateret

Sangerinden Mel B, der var en del af pigegruppen Spice Girls skal i behandling for hendes alkohol- og sexmisbrug. Det skriver The Guardian.

Sangerinden, hvis fulde navn er Melanie Brown, har fortalt The Sun, at de sidste seks måneder efter hendes skilsmisse har været utroligt hårde.

Brown har nemlig brugt tiden på en selvbiografi, hvor hun har været nødt til at se fortiden i øjenene. Og det har taget hårdt på sangeirnden.

Eksmand var voldelig

Brown har været gift med filmproducenten Stephan Belafonte fra 2007 til 2017. Parret blev separeret i 2016. Efter deres brud fik sangerinden et polititilhold imod eksen og anklagede ham for at være psysisk, verbalt og fysisk voldelig.

Og nu fortaller Brown, at hun brugte alkohol til at drukne sine sorger.

Sangerinden har derudover også fortalt, at hun er blevet diagnostiseret med post-traumatic stress disorder, men at hendes behandling virkelig har hjulpet.

Brown og Belafonte har et barn sammen, som er sangerindens tredje. Og det er da også sangerindens børn, der har været motivationen til at få det bedre.

– Jeg arbejder på at blive en bedre version af mig selv for mine børns skyld, som jeg elsker mere end livet, fortæller sangerinden til The Sun.

Powered by Labrador CMS