Søren Østergaard truer med smadremanden

Zirkus-direktøren er træt af voksende regninger og stigende vægt - men håber på start til juni

Søren Østergaard og Smadremanden er trætte af at vente. Nu vil de gerne ud med den spritnye forestilling.Foto: Morten Pape/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Zirkus-direktør Søren Østergaard er virkelig i dårligt humør for tiden.

Zirkus Nemo har endnu ikke kunnet slå teltpælene i jorden på grund af corona-restriktionerne.

Og hvad værre er. Smadremanden nærmer sig efterhånden det ustyrlige. Han buldrer rundt i kulissen med fare for ansatte og materiel.

– Ja, det er ikke godt. Hvis ikke snart Zirkus Nemo kommer ud i landet, så kommer Smadremanden selv i sin Hanomag. Pludselig er han der en lørdag formiddag, og så gælder det virkelig om at passe på. Sådan en Hanomag skal man have respekt for, siger Søren Østergaard til Newsbreak.dk.

Premieren er aflyst

Sidste år måtte den stort opsatte forestilling aflyses i hele sæsonen på grund af corona-pandemien. Lige nu ved Søren Østergaard ikke, hvornår der bliver åbnet for teltdugen igen.

– Vi plejer at have premiere i Horsens netop nu. Det er desværre aflyst. Vi ved først noget mere efter 6. maj, så alt er stadig meget usikkert. Vi håber, at vi kan komme i gang omkring 1. juni med første forestilling i Aalborg. Så kan vi stadig få hele sommeren med. Vi kan desværre ikke  forlænge sæsonen, da flere af artisterne har andre jobs rundt omkring i verden, fortæller den populære zirkus-direktør til Newsbreak.dk.

Søren Østergaard har haft masser af tid til at forberede dette års forestilling.

– Der er tale om et rent overflødighedshorn med et kæmpe set-up. Jeg vil ikke lave et fedte-show på grund af corona. Enten gør man det ordentligt, eller også lader man være.

Kendt dansker med

Søren Østergaard fortæller også, at en meget kendt dansker vil være med Zirkus Nemo i år.

– Jeg vil endnu ikke sige, hvem det er. Det kommer frem om en uges tid.

For Søren Østergaard har det seneste år været hårdt at komme igennem. Han lægger ikke skjul på, at humøret lige nu er i bund. Regningerne er vokset – vægten er også fuldt rigtig godt med.

– Nu er jeg gået på en effektiv slankekur. Det her går ikke mere. I næste uge skal jeg til diætist, så jeg kan få bragt vægten ned, siger Søren Østergaard.

Powered by Labrador CMS