Sonja Oppenhagen har store nytårsdrømme

Sonja Oppenhagen håber, at det nye år byder på en tur til Peru, og så glæder hun sig til en familieforøgelse. Men i virkeligheden ønsker hun sig allermest fred på jorden.

Udgivet Opdateret

Skuespillerinden Sonja Oppenhagen har store nytårsdrømme. Hun håber, at 2018 bliver mere fredelig, og så vil hun gerne investere sin fritid i familien.

Den 69-årige skuespillerinde, der er aktuel i komedien “I sidste øjeblik” på Folketeatret i København, fortæller her om sine ønsker for 2018:

Hvad ønsker du dig af det nye år?

– Jeg ønsker, at der vil blive lidt mere fred på jorden, og at vi ikke glemmer, hvor godt vi har det herhjemme i Danmark, og at vi husker at være rummelige over for dem, der har brug for hjælp.

Vi skal huske at give

– Vi har så mange ressourcer, og vi har så meget at give. Så vi skal huske at give og ikke lukke os inde om os selv.

Hvad vil du gøre for det?

– Der er mange ting, man kan gøre. Man kan blandt andet stemme, når der kommer et valg. Og så kan man i det offentlige rum sige, hvad man synes og mener.

Hvad vil du gøre mindre af?

– Det ved jeg søreme ikke. Jeg spiser ikke for meget, jeg drikker ikke for meget, jeg træner ikke for meget. Jeg tror ikke rigtig, at der er noget, jeg vil gøre mindre af.

Vil investere mere i familien

Hvad vil du gerne investere i?

– Jeg vil gerne investere den fritid, jeg har, i min familie. Det prøver jeg på, så meget jeg kan. Jeg prøver også at skære uvigtige ting fra og i stedet prioritere det vigtige – som for mig er familien.

– Jeg er i forvejen mormor, og til januar bliver jeg også farmor. Det bliver en dreng, så nu har vi snart to piger og en dreng, det bliver fantastisk.

Hvor vil du gerne rejse hen?

– Min mand og jeg har snakket om, at hvis vi kan få det til at passe sammen, så vil vi gerne på en lang rejse til Peru.

Powered by Labrador CMS