Snart smider Harry bomben

Prins Harrys erindringer er på vej i ny bog

Udgivet Opdateret

Prins Harry siges nu at have afsluttet sin længe ventede selvbiografi, og det endelige manuskript er allerede blevet underskrevet af advokater. 

Forlaget Penguin Random House sigter efter, at bogen skal ud i tide til Thanksgiving og juleferie, hvor den kan markedsføres som en gave. 

Ghostwriter JR Moehringer har tilsyneladende færdiggjort manuskriptet i de seneste uger, rapporterer The Sun ifølge Daily Mail.

Prince Harry, hertug af Sussex har en bog på trapperne.
Prince Harry, hertug af Sussex har en bog på trapperne.

Ventes at beskrive Diana

Prins Harry tiltrådte bogaftalen sidste år, på trods af at han gentagne gange opfordrede til, at hans families privatliv skulle respekteres. 

Han ventes i bogen at fremkalde minder om sin afdøde mor Diana, prinsesse af Wales, og af sine forældres ægteskabs sammenbrud.

 Hvordan andre højtstående kongelige vil blive skildret - såsom prins Harrys far, prins Charles, hans bror prins William og stedmor Camilla - er en  kilde til mange spekulationer blandt kommentatorer.

"Den mand, jeg er blevet" 

Prins Harry, der er hertug af ​​Sussex har sagt, at han skriver "ikke som den prins, jeg blev født, men som den mand, jeg er blevet", og har afsløret, at han ønsker at inkludere "op- og nedturene, fejlene, erfaringerne".

Dronning Elizabeth siges at have været det eneste medlem af den kongelige familie, som hertugen af ​​Sussex har informeret om den kommende erindringsbog.

Powered by Labrador CMS