Smider millioner om sig

Komikeren har købt et landsted

Casper Christensen har købt 375 kvadratmeter lystejendeom i Tikøb
Casper Christensen har købt 375 kvadratmeter lystejendeom i Tikøb
Udgivet Opdateret

16 millioner kroner for et landsted i Tikøb.

Det er det beløb, Casper Christensen og hustruen har betalt for deres nye hus.

I 2021 solgte den landskendte komiker Casper Christensen og fruen Isabell Christensen deres hus i Hornbæk – og nu har de investeret i et nyt sted i det nordsjællandske.

16 millioner kroner har Christensen-familien betalt for en 375 kvadratmeter stor lystejendom i Harreshøj ved Esrum Sø i Tikøb med knap fem hektar grund og et erhvervsareal til.

Diskret salg

Salget er foretaget disket – altså udenom det offentlige marked – men bekræftes uden yderligere kommentarer overfor Boliga.dk af ejendomsmægler Farnaz Elbæk fra liebhavermæglerkæden Elbæks Ejendomsmægler, der har stået for handlen.

I salgsmaterialet fra ejendomsmægleren beskrives ejendommen blandt andet som et ”velbevaret refugium” med egen skov, sø og blandt andet også en udendørs, opvarmet saltvandspool.

Hornbæk-villa solgt

Casper Christensen, der gennem sin karriere har gjort danskerne sit selskab i programmer som Husk Lige Tandbørsten, Langt Fra Las Vegas og Klovn, udbød sin villa i Hornbæk til salg for godt et år siden, og kunne ifølge Boliga.dks oplysninger notere ejendommen som solgt i sommer.

Prisen ukendt

Præcis hvad parret har fået for Hornbæk-adressen er dog fortsat ukendt, da handlen endnu ikke er tinglyst – dog lød den seneste udbudspris på ejendommen på hele 21 millioner kroner.

Ifølge flere medier, herunder Se og Hør og Ekstra Bladet, overtager Casper og Isabell Christensen deres nye adresse til august.

Se ejendommen her

Powered by Labrador CMS