Slut efter 11 år: Så meget scorer Natasja Crone

Den populære tv-vært indkasserer mange millioner, nu hvor hendes 60'er-villa er blevet solgt. Planen er at flytte sammen med kæresten Rasmus Tantholdt

Udgivet Opdateret

Se billeder af Natasja Crones solgte villa i galleriet ovenfor. 

Ikke engang to uger fik den folkekære tv-vært Natasja Crones 60’er-villa i Trørød lov til at være til salg, før den blev solgt.

Faktisk skulle der blot ni dage til, før Go’ aften Live-værtens hjem – udenfor kystbyen Vedbæk i Nordsjælland – blev taget af markedet igen – og en køber var fundet. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Handlen af det 130 kvadratmeter store arkitektegnede hjem, som Crone har boet i siden 2010, bekræftes af ejendomsmægler Christian Byskov fra mæglerfirmaet Bjørn & Byskov.

Marked i fremgang

Om de nye ejere har givet et beløb tæt på udbudsprisen, som lød på 8.495.000 kroner, vides endnu ikke – men oddsene er med den garvede TV2-profil, der har solgt på et yderst attraktivt  nordsjællandsk marked i opsving.

Bare i 2020 – med coronarestriktioner og nedlukninger – steg de gennemsnitlige kvadratmeterpriser, ifølge Boliga.dk, otte procent for solgte villaer og rækkehuse i Rudersdal Kommune, hvor Crones nu tidligere hjem ligger.

Det betyder, at et gennemsnitligt hus i liebhaverkommunen på 150 kvadratmeter på et år er gået fra at koste omkring 5,3 millioner kroner til nu at koste næsten 5,8 millioner kroner.

Flytteplaner med Tantholdt

Natasja Crone har solgt sit hjem med planer om at flytte sammen med sin kæreste; TV2-korrespondent Rasmus Tantholdt, som bekræftede planerne overfor Her & Nu i februar, hvor også hans hjem i hovedstaden kom til salg.

Du har stadig mulighed for at overtage nøglerne til Tantholdts 77 kvadratmeter store lejlighed midt København, som er udbudt til lige under syv millioner kroner.

Se billeder af Natasja Crones solgte villa i galleriet ovenfor. 

Powered by Labrador CMS