Slot gør kæmpe scoop: Legendarisk 70’er-band giver koncert

Slade kommer til Gram Slot til sommer. Foto: Wikipedia
Udgivet Opdateret

Gram Slot byder på en række koncerter hen over sommeren, og Slade-fans kan godt begynde at glæde sig

Sommeren på Gram Slot står i musikkens tegn. Den 18. juni gæster det legendariske britiske band, Slade Gram Slot. Det gør de sammen med The Animals lll og de to tributebands The Boss- Tribute To Springsteen og Stayin´Alive Tribute Show (Bee Gees).

– Det er lidt af et scoop, at vi har fået fat i alle de navne til sommerens koncerter. Især Slade og The Animals lll. Slade var jo helt store, da jeg var ung, og det er imponerende, hvordan de stadig leverer varen og få deres musik ud over scenekanten, når de holder koncerter. Deres musik er i den grad langtidsholdbar, og det er også derfor vi giver os i kast med sådan en koncert, fordi vi ved, at de stadig, så mange år efter, giver sig 100 procent for deres publikum, fortæller Liselotte Lauritzen, eventchef på Gram Slot i en pressemeddelelse.

Dansk 80’er-stemning

Men også sensommeren byder på en stor koncertoplevelse. Denne gang er det danske navne, der går på scenen i parken. Anne Linnet, Rugsted & Kreutzfeldt og DanseOrkestret sørger for, at 80’erne bliver repræsenteret på bedste vis den 13. august.

– I år er det anden sæson, vi arrangerer koncerter og kan allerede nu konstatere, at rigtig mange danskere er glade for dansk musik. Når vi arrangerer koncerter med danske navne, oplever vi, at mange af de gode etablerede navne, som har været på den danske musikscene gennem flere årtier, ofte sælger sig selv. Især er publikum glade for at kunne opleve flere navne til samme koncert. Det er vi meget lydhøre overfor og er glade for at kunne præsentere navne som Anne Linnet, DanseOrkestret og Rugsted & Kreutzfeldt, udtaler Svend Brodersen Gram Slot.

Powered by Labrador CMS