Slår rekord: Teenagefænomen skal lave Bond-sang

Billie Eilish er navnet på kvinden, der skal lave den nye James Bond-sang.

Udgivet Opdateret

‘Ocean eyes’, ‘Bad guy’ og ‘Everything i wanted’ er blot nogle af de monster hits som den internationale popsensation Billie Eilish har hittet med gennem de seneste år.

Den amerikanske sanger er lige fyldt 18 år i december, men har allerede turneret verden rundt og spillede blandt andet på den fynske Tinderbox-festival i sommeren 2019.

Men nu kan den 18-årige sanger altså skrive sig ind i historiebøgerne af en helt anden grund. Hun bliver nemlig den yngste artist nogensinde til at skrive og synge en titelmelodie til en James Bond-film.

Sangerinden skal nemlig skrive sangen til den nye James Bond-film ‘No Time To Die’.

– Det føles vanvittigt at være en del af det på alle måder, forklarer stjernen, der kalder opgaven for ‘en stor ære’, skriver BBC.

– James Bond er det fedeste film-franchise nogensinde. Jeg er stadig i chok, lyder et videre.

De seneste to soundtrack til James Bond’ film har begge vundet en Oscar. Først med Adeles ‘Skyfall’ og siden med Sam Smiths ‘Writing’s on The Wall’ fra filmen Spectre.

Laver musikken med brormand

Billie Eilish har skrevet sangen sammen med sin bror Finneas O’Connell, som var med til at skrive sangerindens Grammy-nominerede debut album ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’.

Producerne af filmen Michael G. Wilson og Barbara Broccoli beskriver begge Billie Eilish’ sang som ‘ekstrem kraftfuld og bevægende’.

Den nye James Bond-film ‘No Time To Die’ markerer samtidig enden på Daniel Craig som James Bond.

Tidligere har ikoner som Paul McCartney, Shirley Bassey, Duran Duran og Madonna alle lavet et soundtrack til filmene om den hemmelige agent 007.

Powered by Labrador CMS