Skeptisk Bubber i afdødekontakt med sin far

Bubber håber at få kontakt til sin afdøde far. Men han stiller sig ikke helt tilfreds med de ting, som den clairvoyante vejleder Sebbastian kommer med.

I forbindelse med afdøde-seancen hos Sebbastian håber Bubber at få kontakt til sin afdøde far. Foto: Lotta Lemche/Kanal 4.
Udgivet Opdateret

I ”Nærkontakt” kaster Kanal 4 et anderledes lys på den spirituelle verden, når en række kendte mennesker tilbringer et døgn sammen i en stor lækker villa i Nordsjælland i selskab med tre professionelle clairvoyante vejledere.

I aften er gæsterne Bubber, Anne Sofie Espersen og Sara Maria Franch-Mærkedahl.

I forbindelse med afdøde-seancen hos Sebbastian håber Bubber at få kontakt til sin afdøde far. Men han stiller sig ikke helt tilfreds med de ting, som Sebbastian kommer med.

I kontakt med en bedstemor

For det første Sebbastian kommer kontakt med er en kvinde – en bedstemor. Og det er ikke den person, Bubber vil have kontakt til.

I klippet kan man også fornemme at Bubber er meget opsat på og lettere irriteret over at Sebbastian ikke får kontakt til faderen i første forsøg.

Men da det lykkedes, så er Bubber stadig ikke helt overbevist. Han mener, at det er for generelt og noget alle kunne have sagt.

Du kan ses “Nærkontakt” i aften klokken 21 på Kanal 4.

Se klippet med Bubber nedenunder…

Powered by Labrador CMS