Shu-bi-dua på scenen i Tivoli

Rocazino, Rockers By Choice, Erann DD og Zindy Laursen samt Shu-bi-dua er blevet føjet til årets LørdagsHits-program i Tivoli, oplyser forlystelsesparken

Udgivet Opdateret

Under temaet "Hits, der holder" præsenterer Tivoli nu den seneste tilføjelse til konceptet LørdagsHits.

Shu-bi-dua, der i år har guldjubilæum, lægger vejen forbi forlystelsesparken i hjertet af København for at markere milepælen.

Det annoncerer Tivoli i en pressemeddelelse.

Uden Bundesen

Shu-bi-dua er kendt for sange som "Vuffeli-vov", "Hvalborg", "Står på en alpetop", "Midsommersangen" og "Den røde tråd" - alle sunget af Michael Bundesen, der gik bort i 2020, 71 år gammel, død af kræft.

År forinden havde han måttet stoppe sin musikalske karriere efter at være blevet ramt af to blodpropper i hjernen.

Shu-bi-dua 2.0, som bandet bliver kaldt, består blandt andre af grundlæggeren Michael Hardinger samt Kim Daugaard og Jørgen Thorup.

Shu-bi-dua er kendt for sange som 'Vuffeli-vov' og 'Den røde tråd' - alle sunget af Michael Bundesen, som gik bort i 2020, 71 år gammel, af kræft. Shu-bi-dua 2.0, som bandet bliver kaldt, består blandt andre af grundlæggeren Michael Hardinger samt Kim Daugaard og Jørgen Thorup. (Arkivfoto).
Shu-bi-dua er kendt for sange som "Vuffeli-vov" og "Den røde tråd" - alle sunget af Michael Bundesen, som gik bort i 2020, 71 år gammel, af kræft. Shu-bi-dua 2.0, som bandet bliver kaldt, består blandt andre af grundlæggeren Michael Hardinger samt Kim Daugaard og Jørgen Thorup. (Arkivfoto).

Har sin søn med

Derudover er Kim Daugaards søn, Kasper Daugaard, som tidligere har spillet med Lukas Graham, med på klaver.

- Det bliver en koncert med rock, grin og tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten, siger Michael Hardinger i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Vi kan røbe, at der bliver premiere på en helt ny Shu-bi-dua sang, som hedder "Guld og grønne skove", som vi ser meget frem til at spille første gang.

Hyldestkoncert

De slutter sæsonen af den 26. august.

TV 2 Danmark og Musikkens Hus i Aalborg står bag en hyldestkoncert, som finder sted den 15. juni, i anledning af Shu-bi-duas 50-års jubilæum. Det er også med Michael Bundesens efterkommeres velsignelse.

Foruden Shu-bi-dua finder man blandt andre sangerne Erann DD og Zindy Laursen samt bandene Rocazino og Rockers By Choice i den seneste tilføjelse.

Helmig og Sanne

Også Thomas Helmig og Sanne Salomonsen optræder til LørdagsHits, er det tidligere blevet annonceret.

Årets omgang LørdagsHits indledes af Klubien & Danseorkestret 8. juli.

Tivoli

Københavns Tivoli (indtil 2004: A/S Kjøbenhavns Sommer-Tivoli[1]) er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre.

Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Dørene blev åbnet 15. august. Havens areal er stort set det samme i dag som dengang, men i 1843 lå det uden for Vesterport. Ingen af Carstensens oprindelige træbygninger er bevarede.

Forlystelsesparken blev stiftet som et aktieselskab, hvor mange af aktionærerne var de håndværksmestre, der deltog i opbygningen. I dag er Tivoli A/S noteret på Københavns Fondsbørs. De største aktionærer har siden 2000 været Skandinavisk Holding A/S (ejer 31,8%) og dettes moderselskab, Chr. Augustinus Fabrikker, der ejer yderligere 25,4% De resterende aktier ejes af ca. 20.000 aktionærer. Tidligere har Carlsberg og Danske Bank haft større ejerandele, men Carlsberg solgte aktierne i 2000 og Danske Bank i 2012.[2]

Tivoli er den suverænt mest besøgte turistattraktion i Danmark med 4,4 mio. besøgende i 2017 mod 4,6 mio. besøgende i 2016.[3] Parken er Europas tredjemest besøgte forlystelsespark, kun overgået af Disneyland Paris og Europa-Park i Tyskland.[4] Ca. 320.000 personer har årskort til Tivoli.[5] De kvindelige årskortsindehavere kaldes i spøg abonniner.

Kilde: Wikipedia

Der er i alt otte koncerter på Plænen i Tivoli fordelt over lørdage i juli og august.

Powered by Labrador CMS