Sender spydig kommentar mod Harry og Meghan

En royal ekspert mener, at prinsesse Anne i et interview er kommet med en spydig kommentar til Harry og Meghan.

Udgivet Opdateret

Op til sin 70-års fødseldag i år medvirkede prinsesse Anne i et stort interview.

Én udtalelse har efterfølgende fået raget en del opmærksomhed til sig. En kongehusekspert mener nemlig, at det var en spydig kommentar, der var ment til prins Harry og hertuginde Meghan.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skriver Express.

Genopfind den ikke

I interviewet med Vanity Fair kommer prinsesse Anne ind på, at generationer efter hende ikke har lagt mærke til det arbejde, hun gør i den britiske kongehus.

Faktisk mener hun, at det er en generel ting for generationerne efter hendes. De ser ikke, hvad der er blevet udrettet, men kigger hellere på, hvordan de selv kan ændre ting i fremtiden.

– Jeg er allerede sådan: ‘Lad venligst være med at forsøge at genopfinde den dybe tallerken. Vi har været der og gjort det. Mange af de forsøg fungerede ikke.’ Nogle gange er der bare brug for at vende tilbage til det gode gamle, siger prinsessen.

Prinsesse Anne har arbejdet i knap 50 år som royal og er på nuværende protektor for over 200 organisationer.

Hvert år er hun én af de royale i det britiske kongehus, der har været på flest arbejdsopgaver i løbet af året. De seneste år har prinsesse Anne indtaget toppen af listen, hver gang opgørelsen er blevet offentliggjort.

Alligevel peger hun i interviewet på, at generationerne efter hende ikke altid anerkender, at traditionerne – som hun også har måttet underligge sig – faktisk fungerer rigtig godt.

Spydig kommentar

Siden interviewet, der foregik i august 2020, er den kommentar dog blevet fremhævet. Blandt andet af den royale ekspert Russell Myers.

I podcasten Pod Save the Queen fortæller han nemlig om, hvordan han tolkede netop det citat fra den britiske prinsesse.

– Hun sagde jo i interviewet, at ‘man ikke skal genopfinde den dybe tallerken eller begynde at løbe før man kan gå’. Måske var det en spids reference til Harry og Meghan. Jeg tror i hvert fald, at det var en skjult reference til de yngre medlemmer af den royale familie, siger han.

Eksperten understreger også, at prinsesse Anne har overværet mange skæbner i det britiske kongehus herunder prinsesse Diana og Sarah Ferguson, så hun har en vis erfaring med, hvad der fungerer, når man er kongelig.

Stod det til Russell Myers, havde han i hvert fald søgt råd ved prinsesse Anne.

Prins Harry og hertuginde Meghan valgte i januar at offentliggøre, de ville træde tilbage fra deres roller som royale. Det er ikke første gang, det er sket i britisk historie, men derfor var det alligevel en stor beslutning.

Forinden havde parret forsøgt at finde en løsning på, hvordan de kunne forblive i familie dog under helt nye omstændigheder. Omstændigheder som dronning Elizabeth ikke kunne godkende.

Kender til skandaler

Da det først blev annonceret i januar, blev det af flere medier slået op som værende en royal skandale af de helt store.

Mestendels fordi prins Harry er en meget vellidt royal blandt offentligheden meget i stil med prinsens mor.

Prinsesse Anne kan dog ikke kigge tilbage på sit eget royale liv som værende snorlige. Hun har selv været omdrejningspunkt for lidt af en skandale i det britiske kongehus.

I 1989 blev det afsløret, at prinsessen havde haft en affære, mens hun var gift med Mark Phillips.

Samme år blev de skilt, og hun fandt sammen med elskeren Timothy Laurence, som hun fortsat er gift med. De har nu været sammen i godt og vel 30 år.

Powered by Labrador CMS