Se talen til Leo

Sussi Nielsen er tilfreds med forløbet af den private mindehøjtidelighed for sin afdøde mand

Udgivet Opdateret

Mindehøjtideligheden over Leo Nielsen i Manna-Thise Multihus ved Brønderslev fandt sted lørdag eftermiddag for familie og venner, og nu kan Sussi Nielsen ånde lettet op oven efter en svær tid med mandens sygdom og indlæggelser.

– Det var en god måde, vi fik sagt farvel. Det var så smukt så smukt, og folk var overvældet, siger Sussi Nielsen til Kendte.dk dagen efter.

’Sussi & Leo’-sangeren blev efterfølgende sendt af sted med rustvognen til krematoriet, hvorefter han bliver stedt til hvile på gravstedet.

– Nu har han fået fred, men vi har hygget os med at se ham på nogle gamle videoer, hvor der er gang i ham, siger Sussi til kendte.dk dagen efter mindehøjtideligheden.
– Nu har han fået fred, men vi har hygget os med at se ham på nogle gamle videoer, hvor der er gang i ham, siger Sussi til kendte.dk dagen efter mindehøjtideligheden.

Det betød noget

Kisten var pyntet med forskellige ting, som betød noget for Leo.

Blandt andet med medaljen fra da han blev kåret som Årets Pibemand i 2014, og en seksløber-attrap, fordi han drømte om at skabe sig en samling af revolvere.

Den hvide kiste var pyntet med genstande, der betød noget for Leo.
Den hvide kiste var pyntet med genstande, der betød noget for Leo.

Han er her ikke mere

– Nu begynder hverdagen. Det varer et stykke tid, inden jeg vænner mig til, at han ikke er her mere. Til sidst var det synd for ham, fordi han led, han var skrækkeligt træt, og selv et spil skak havde han svært ved at overkomme, fortæller Sussi og fortsætter:

– Leo var værd at elske, og han havde mange venner.

Talen til Leo

Begravelsestalen blev skrevet og holdt af Sussis niece Berit Bundgaard.

– Den var så fin. Hun fik sagt det hele, fortsætter Sussi, der har givet Kendte.dk lov til at bringe udpluk af den:

(…) Vi er her idag, for at sige et sidste farvel til dig. Det har vi slet ikke lyst til, for det er så forkert at du ikke er her længere. Du var på ingen måde færdig med livet, og livet var heller ikke færidg med dig. Men din krop kunne ikke mere, og derfor er vi her idag.

(…) Når jeg ser på din kiste, så kan jeg slet ikke forstå, at du faktisk ligger der.

Men samtidig ved jeg jo også, at det var ikke dig vi fik lagt i kisten, selvom du var så fin, med jakkesæt og din pibe, og en hel pakke tobak. Du var nemlig taget afsted. Du er ikke død, du er bare gået i forvejen.

(…) Du blev født i Ingstrup 15. november 1955. 24 timer og 10 min forinden blev der født en anden lille pige langt væk fra dig i Afrika. Hun fik en kæmpe betydning for dit liv, men det vidste ingen noget om endnu.

(…) Du mødte Sussi i skolen, og det var ikke kærlighed ved første blik. Det var jo faktisk musikken der førte jer sammen, men kærligheden kom, da i fandt ud af at i kunne tale sammen. I kunne tale om alt det, ingen andre havde ville høre på. Samtalen startede 18/7 1971, og sluttede først den 11 februar 2023. I elskede hinanden, og har haft så mange fine oplevelser sammen. I forblev evigt unge….

Sussi lagde en rose på Leos kiste, inden den blev kørt væk af rustvognen.
Sussi lagde en rose på Leos kiste, inden den blev kørt væk af rustvognen.
Powered by Labrador CMS