Se prisen: Matador-mor scorer millioner

Selv om Lise Nørgaard solgte sin udsigtslejlighed i Skodsborg under udbudsprisen, kan hun i sit livs efterår se frem til, at der ryger over 4,5 millioner kroner ind på kontoen

Udgivet Opdateret

Den nye ejer af Lise Nørgaards lejlighed i Nordsjælland kan glæde sig over at have fået havudsigt med rabat.

I hvert fald har Matadors mor ifølge det netop tinglyste skøde solgt hjemmet i Skodsborg under udbudsprisen. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Afslag på 245.000 kroner

103-årige Nørgaard satte hjemmet til salg i februar for 4.695.000 kroner hos LokalBolig Holte, efter hun kom på plejehjem.

44 dage efter blev den solgt for 4.450.000 kroner, hvilket altså betyder, at køberen har fået et afslag på 245.000 kroner med i handlen.

De nye ejere overtager den 82 kvadratmeter store lejlighed til september.

Over prisniveauet

Lise Nørgaard, hvis CV bugner af romaner, essays og manuskripter, købte selv lejligheden i Skodsborgparken for 2.625.000 kroner tilbage i 2011.

Men her ti år efter har hun altså fået tæt på to millioner kroner mere for udsigtslejligheden.

Den endelige salgspris på forfatterens hjem kan omregnes til en kvadratmeterpris på knap 54.300 kroner, og selvom hun endte med at give et afslag i prisen, ligger det noget over niveauet for området, viser salgsdata fra Boliga.dk.

Indtil videre i 2021 er ejerlejlighederne i Rudersdal Kommune, hvor kystbyen Skodsborg ligger, nemlig blevet solgt for en gennemsnitlig kvadratmeterpris på lidt over 32.600 kroner.

Powered by Labrador CMS