Se Obamas skønne fødselsdagshilsen til fruen

Den forhenværende amerikanske præsident deler det herligste ungdomsfoto af sin hustru og tilsætter en portion ren kærlighed

Udgivet Opdateret

USA’s tidligere førstedame, Michelle Obama, kunne søndag den 17. januar fejre sin 57 års fødselsdag. Dagen blev blandt andet markeret af hendes mand, forhenværende præsident Barack Obama, med den herligste lykønskning i et opslag på Instagram.

Se opslaget lidt længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

Opslaget indeholder et foto af fødselaren i en noget yngre udgave og er krydret med nogle aldeles rørende ord.

“Tillykke med fødselsdagen til min kærlighed, min partner og min bedste ven. Hvert øjeblik med dig er en velsignelse. Elsker dig, Miche,” skriver Barack Obama.

People

“I den tid, vi var der, følte Michelle både pres og stress ved, at alt skulle være korrekt og fordi vi var på hele tiden. Der var tidspunkter, hvor jeg tror, ​​hun var frustreret, trist og vred, men hun vidste, at jeg havde Afghanistan eller finanskrisen at bekymre mig om, så hun holdt det for sig selv,” sagde han blandt andet.

Det kom også frem, at parret formåede at genfinde den ultimative kærlighed, da de forlod præsidentboligen.

“Det var som en dyb indånding, da vi sagde farvel til embedet,” sagde han men indrømmede samtidig blankt, at det tog noget tid at få talt igennem og bearbejdet, hvordan Michelle Obama havde haft det i præsident perioden.

Michelle og Barack Obama mødte hinanden i 1989 hvor de havde sommerjob ved det samme advokatfirma i Chicago. De blev forlovet i 1991 og gift den 3. oktober 1992.

Siden fik de døtrene Malia Ann og Sasha, som i dag er henholdsvis 22 og 19 år.

Powered by Labrador CMS