Scorer nyt stort værtsjob

Melvin Kakooza skal styre løjerne ved ZULU Awards 2022

Publikum - og TV-seerne - kan glæde sig til i år at opleve Melvin Kakooza som vært ved ZULU Awards 2022, der løber af stablen i K.B. Hallen den 17. februar.
Udgivet Opdateret

Når ZULU Awards 2022 løber af stablen den 17. februar i K.B. Hallen i København, bliver det med Melvin Kakooza som vært.

Det meddeler TV2 i en pressemeddelelse.

– Det er mig en kæmpe fornøjelse og ære at skulle styre slagets gang til ‘ZULU Awards 2022’. Et show, jeg alle dage har set frem til, og nu skal jeg så selv være med til at forme det store show. Der er noget at leve op til, lyder det fra Melvin Kakooza.

Glæder sig helt vildt

Han nævner også, at begivenheden kan byde på overraskelser, og siger desuden, at han glæder sig helt vildt til at stå i spidsen for showet. 

Begejstringen deles af TV 2’s ZULU-redaktør, Asger Schønheyder.

- Det er vildt fedt, at vi igen i år kan afholde ’ZULU Awards’ i K.B. Hallen – og så med Melvin som vært. Det glæder vi os til! Vi forsøger altid at gøre showet endnu større, vildere og overraskende, og det tror jeg også godt, jeg tør love, det bliver denne gang, siger han.

Danskerne bestemmer

Ved Zulu Awards er der i alt 12 priskategorier og det er udelukkende danskerne, der bestemmer, hvem der kan drage fra K.B. Hallen med de eftertragtede statuetter. 

Powered by Labrador CMS