Schmeichel i dyb sorg: Blev trøstet af William og Kate

Kasper Schmeichel deltog i en mindehøjtidelighed for ofrene for et tragisk helikopterstyrt - blandt andet sammen med engelske prins William og hertuginde Kate.

Udgivet Opdateret

Som følge af det tragiske helikopterstyrt, der 27. oktober kostede fodboldklubben Leicesters ejer Vichai Srivaddhanaprabha og fire andre personer livet, blev der afholdt en mindehøjtidlighed for ofrene for styrtet.

Her deltog blandt andre den danske fodboldmålmand, Kasper Schmeichel, der til daglig spiller for netop Leicester – samt engelske prins William og hertuginde Kate.

Det skriver Hello Magazine.

Målmanden har tidligere udtrykt sin store sorg over tabet af klubejer Vichai Srivaddhanaprabha.

– Du ændrede fodbold. For altid! Du gav alle troen på, at alt var muligt (…) Du inspirerede mig, og jeg troede på dig. Du fik mig til at føle, at alt var muligt. Du fik mine drømme til at gå i opfyldelse (…) Og det knuser mit hjerte at vide, at jeg aldrig skal møde dig i omklædningsrummet igen, skrev Kasper Schmeichel på Twitter i forbindelse med nyheden om klubejerens død.

Det lokale politi i Leicester har ifølge nyhedsbureauet AP offentliggjort navnene på samtlige omkomne i styrtet.

Ifølge politiet var to af de omkomne ansat af ejeren – Nursara Suknamai og Kaveporn Punpare.

Desuden blev piloten Eric Swaffer og passager Izabela Roza Lechowicz dræbt i ulykken.

Piloten hyldes i flere medier som helt, fordi han tvang helikopteren, der allerede var ramt af problemer, i retning bort fra fans i området.

I galleriet ovenfor kan du se billeder fra mindehøjtideligheden.

Powered by Labrador CMS