Sarah Louise: Træt af Bjerrehuus’ eskapader

Sarah Louise Christiansen har ikke meget til overs for Oliver Bjerrehuus. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Bloggeren Sarah Louise Christiansen har taget bladet fra munden i et blogindlæg, hvor hun skriver, at hun er rigtig træt af Oliver Bjerrehuus

– NU OOOORKER jeg simpelthen ikke at høre eller se mere om om Oliver Bjerrehus’s pinlige eskapader!!! sådan skriver Sarah Louise Christiansen på sin blog, efter Oliver Bjerrehuus igen har skabt overskrifter med sine eskapader ved Reality Award.

Sarah Louise er gode veninder med Bjerrehuus’ eks Gunnvør, men hun skriver, at det ikke kun er derfor hun “brøler”:

– (…) men fordi at det er så himmelråbende latterligt at være vidne til en mand på 40 år, der opfører sig som en hjernedød 18 årig drenge røv.

Hun mener i bund og grund, at Oliver Bjerrehuus skulle tage at blive voksen.

Grow the fuck up

Sarah Louise er meget direkte i sit indlæg og lægger ikke skjul på, hvad hun mener om hans opførsel:

– Hvad pokker er der galt med dig Oliver!!!!! Grow the fuck up!!!! Ja det var nok meget charmerende med din vildskab i 20’erne, men nu…. nu opfører du dig bare som en taber. WOW tillykke….mistede du lige dit kørekort fordi du var høj på stoffer IGEN….det må da være skide godt for karrieren…den karriere kan da kun gå ned af bakke, sådan som du styrer (eller ikke styrer) det skib.

– Den møgforkælede lille Peter Pan som aldrig blev voksen. Og imens du gøgler rundt i dit Narko-Neverland, så forsvinder alle de vigtige detaljer og store chancer ud af dit liv.

Hun skriver sit indlæg for at give Oliver en “verbal rusketur”, skriver hun.

– Der er åbenbart ingen andre, der tør fortælle ham at han opfører sig som et fjols… for han er jo kendt… og uha man skal jo nødig komme i klemme, fordi man har en mening. Nå…men det her er så min mening…. Jeg håber ædermaneme at tåben snart kommer på rette spor, så hans børn ikke skal læse mere øjenpest om ham. Næste gang han fylder rundt, bliver han 50 år…..KÆFT hvor er det pinligt!! slutter hun.

Powered by Labrador CMS