Sarah gør det igen

Det er den evige opbakning fra de mange fans, der giver hende lyst til endnu en tjans

Udgivet Opdateret

Når ballet skal åbnes, danseskoene kridtes, og 20. sæson af "Vild med dans" ruller over skærmen, bliver det endnu en gang med Sarah Grünewald i værtsrollen.

En rolle, hun har haft siden sæson ti af det populære tv-program, hvor hun har været med til at styre slagets gang i Danmarks største danseshow.

Ingen metaltræthed

Dog er der ikke skyggen af metaltræthed at spore hos den storsmilende vært, der er klar til endnu en tur på dansegulvet.

Sarah Grünewald elsker at gå på festival. Det er blandt andet der, hun oplever til store opbakning til 'Vild med dans'. Her ses hun på årets Roskilde Festival. (Arkivfoto).
Sarah Grünewald elsker at gå på festival. Det er blandt andet der, hun oplever til store opbakning til "Vild med dans". Her ses hun på årets Roskilde Festival. (Arkivfoto).

For de faste seeres støtte giver hende år efter år energi til at blive ved.

- Der er en stor stolthed ved at afvikle noget, der har 20-sæsoners jubilæum, og som folk bliver ved med at sætte pris på. Jeg bliver ramt af en følelse af, at vi skal huske at være taknemmelige for, at det går så godt, siger hun og fortsætter:

- Jeg bliver ramt af, at vi kan alligevel noget. Det skal vi også vise, at vi kan gøre os fortjent til, siger Sarah Grünewald, der lover en storslået sæson 20 af "Vild med dans".

Altid glad

Selv om Sarah Grünewald har været med længe, kommer folk stadig op til hende og komplimenterer hende. Og hun bliver altid særligt glad, når folk begrunder deres komplimenter med et "fordi".

- Det kan være, de siger: "Du gør det virkelig godt, fordi din måde at være vært på er uhøjtidelig, og du er meget autentisk". Det sætter jeg stor pris på, siger Sarah Grünewald.

Det siges, at der skal to til tango. Derfor er Sarah Grünewald heller ikke alene om at styre løjerne, når der fredag efter fredag lines op til foxtrot, vals eller rumba.

Flere medværter

Sarah Grünewald har haft skiftende medværter, blandt andre Christiane Schaumburg-Müller Åxman og Claus Elming, gennem sine mange år på showet. Men i år er hun særligt glad for sin værtspartner.

Folkene bag "Vild med dans" har nemlig valgt at fortsætte succesen fra sidste år, hvor Martin Johannes Larsen og Sarah Grünewald stod i spidsen for programmet.

TV 2 har i år valgt af gentage værtsparret på 'Vild med dans' i skikkelse af Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen. Sarah Grünewald glæder sig til igen at skulle arbejde sammen med sin kollega, fordi han giver en god energi til showet, fortæller hun.
TV 2 har i år valgt af gentage værtsparret på "Vild med dans" i skikkelse af Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen. Sarah Grünewald glæder sig til igen at skulle arbejde sammen med sin kollega, fordi han giver en god energi til showet, fortæller hun.

- Sidste år fik jeg Martin som medvært, og han gav bare noget rigtig fed energi, så jeg glæder mig ekstremt meget til at arbejde med ham igen. Derfor var det også meget en selvfølge at sige ja i år, siger hun.

Holder ferie

Lige nu holder Sarah Grünewald stadig sommerferie, inden arbejdslivet skrues op på fuldt blus igen. Her er hun taget en tur på Smukfest, som ligger hendes hjerte nært, og hvor hun er kommet gennem 13 år.

- Det er svært ikke bare at have det rigtig rart her. Det er ikke musikken, der er i højsæde for mig. Det er det sammenhold, der er. Det er for mig på en eller anden måde et slags symbol på danskhed, fortæller Sarah Grünewald.

Powered by Labrador CMS