Sangerinde i alderskrise: Er det for tidligt med botox?

Sangerinden Anne Gadegaard overvejer at stramme sin hud op med botox før sin 25-års fødselsdag.

Udgivet Opdateret

Selv om det for nogen måske føles som i går, så det er det omtrent 13 år siden, Anne Gadegaard sang og dansede sig til en MGP-sejr med nummeret “Arabiens Drøm”.

Og den blonde blogger og sangerinde, der fylder 25 år 7. november, har i øjeblikket selv en mindre krise over at runde et skarpt hjørne. Det skriver hun i et nyt indlæg på sin blog annegadegaard.com.

Anne Gadegaard mener nemlig, at tiden har sat sig så mange spor i form af træt hud, at hun trænger til en opstramning. Derfor har hun nu i noget tid overvejet, om hun skulle lægge sig under nålen og få strammet huden op med rynkemidlerne botox eller restylane.

Ingen opbakning fra bofæller

Idéen møder ikke megen opbakning blandt sangerindens bofæller.

– Det har jeg snakket meget om her på det sidste, hvor alle i lejligheden siger til mig: “Anne, du er ikke engang fyldt 25 år – slap af!”, skriver Anne Gadegaard i blogindlægget.

Og selv om Melodi Grand Prix-stjernen er fortaler for, at man skal gøre, som man har lyst til, så er hun alligevel nået frem til, at det er for tidligt med nåle i denne omgang.

– Jeg kunne sagtens forestille mig at få botox, restylane eller hvad det ellers hedder på et tidspunkt i mit liv. Ikke lige nu, fordi jeg i virkeligheden tænker, om det er lidt for tidligt, skriver Anne Gadegaard.

I stedet vil hun prøve at opfriske huden ved at spise sundt, dyrke motion og drikke vand, lyder det i blogindlægget.

Du kan læse hele Anne Gadegaards blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS