Sådan vælger dronningen sit tøj

Dronning Elizabeth har et meget sirligt ritual for, hvordan hun vælger sit tøj til officielle opgaver.

Udgivet Opdateret

Om morgenen findes der to slags mennesker – dem der finder dagens outfit om morgenen eller dem, der har lagt et klar aftenen før.

Men der findes faktisk også en tredje type. Og den type hedder dronning Elizabeth. Hun har nemlig sit helt eget morgen ritual, som nok næppe ligner noget, du nogensinde vil prøve.

Artiklen fortsætter under videoen.

Paul Burrell, der tidligere har arbejdet for dronning Elizabeth – og siden blev prinsesse Dianas butler, forklarer nemlig, at dronningen slet ikke har tøj på sit værelse. Dronningen kalder det faktisk ikke engang tøj, men nærmere kostumer, skriver Yahoo.

– Dronningen får hendes tøj bragt ned til sig, forklarer Paul Burrell, der forklarer, at alt tøj er opbevaret på den øverste etage.

– Hendes ansatte vil komme ned med to skitserede outfits om morgenen, der er vist med materiale-klude påhængt, så dronningen kan huske, hvad de er lavet af, forklarer Paul Burrell videre.

Ud fra materialeprøverne vælger dronningen så det outfit, der passer hende bedst. Dermed ser dronningen faktisk aldrig sin garderobe, men får blot folk til at hente tøjet til hende.

Den 93-årige monark er kendt for sine farverige outfits, der ofte er akkompagneret af en matchende hat. De to ting er ofte designet af Angela Kelly eller Stewart Parvin.

Men selvom dronningen aldrig ser sin garderobe fysisk, så er hun ikke bleg for at genbruge sine mange sæt tøj.

Powered by Labrador CMS