Sådan gør du planer om familieforøgelse frækkere

Tanken om familieforøgelse kan være smuk, og mange par håber da også på at få et eller flere børn.

Foto: Heymate.

Men vejen dertil kan for nogle være hård og kedelig, når lagengymnastikken pludselig bliver en sur pligt der gerne skal bære frugt. Her får i tips til, hvordan man letter trykket på den leg der skulle være så sjov.

Det er da vist onsdag i dag!

Hvis man seriøst forsøger at udvide familien, så nytter det selvfølgelig ikke noget, at den ene er træt og den anden ikke har lyst, hver gang man bevæger sig ned under dynerne. Derfor foreslår vi at gå væk fra idéen om, ikke at aftale sex på forhånd.

Længe har mange par syntes, at sex bliver mindre sexet, hvis de skal tales om og aftales på forhånd, og hvis barnløshed i forvejen er et issue imellem jer. Det tager charmen af akten, og kan i værste tilfælde give mindre lyst. Men lad os lige vende den tanke om engang. Hvad nu hvis aftalen rent faktisk var det frække. Hvad nu hvis man kunne snige lidt rollespil ind, hver gang vennerne eller svigermor spørger, om i kommer forbi til mad i aften.

I aften? Bum, bum, bum. Det var dog ærgerligt, for onsdag var jo netop den dag, hvor i have aftalt at gennemgå budgettet til jeres aftale i banken næste uge.

Hvis i benytter jer af ”vi-har-da-vistnok-en-aftale-i-aften”-finten, så vil det med sikkerhed give smil på læben, hvilken kan udvikle sig til endnu frækkere ting.

Bundløs, hvem mig?

Når i først har fået bevæget jer ind i soveværelset, fået ungerne i seng eller arbejdscomputeren parkeret, så er det tid til at gå i gang. Men hvad nu hvis det hele bare er som det plejer, og der faktisk mangler noget frækt.

Faktisk er mange kvinder ikke til det åbenlyst frække sexkostume, hvor hun er udklædt som enten sexet sygeplejerske eller uskyldig malkepige. Med disse outfits, der skriges der nærmest desperat efter sex, så stemningen bliver ekstra akavet, hvis det ikke lykkedes. For hvem vil ligge i et fjollet kostume, efter en afvisning i sengen.

Prøv i stedet med et par sexede og overraskende bundløse trusser. Med sådan et par på under dit almindelige tøj, vil den sexede leg først starte, når det går op for din partner, hvad der gemmer sig dernede. Overraskelsen kan nemlig sætte ting i gang downunder, når han finder ud af, at du ikke er bundløs, men dine trusser til gengæld er det.

Las os mødes i klitterne efter arbejde

Sidst men ikke mindst, så er sund med et par frække og sunde aftaler i parforholdet. Det kunne eksempelvis være aftaler der bidrager med frisk luft – også under skørterne.

Den nye trend i Danmark er nemlig at mødes med fremmede, for at dyrke sex i det fri. Men eftersom du allerede har en partner, så er der selvfølgelig intet i vejen for at afprøve denne trend med din kæreste eller ægtefælde. I kan jo altid lade som om, at i ikke kender hinanden.

GodtGift kan du læse mange interessante indlæg og artikler om det gode ægteskab. Her kan i blandt andet finde gode inspirationskilder til, hvor i kan mødes til lidt sjov efter job. Der findes selvfølgelig også artikler af en mere sober kategori, eksempelvis masser af gode råd til bryllupsdagene, ægteskab, børn og rejser.

Her er der altså gode råd til udviklingen af parforholdet, det perfekte bryllup, samt sex og samliv – inde døre så vel dom ude. God fornøjelse!

Produceret af Heymate.

Powered by Labrador CMS