Så jaloux er Albert

Jenna Bagge har fået en ny ung mand som dansepartner i ’Vild med Dans’, men det vækker ikke bekymring hos kæresten af en bestemt årsag

Udgivet

Seks par er endt ud med at blive faste kærester gennem de 19 sæsoner af ’Vild med Dans’.

At danse tæt sammen i timer, uger og måneder kan i nogle tilfælde føre til, at kærligheden kommer til at blomstre mere end beregnet.

Det skete for Jenna Bagge og Albert Rosin Harson i 2021-sæsonen.

Ny dansepartner

 Og til den kommende ’Vild med Dans’-sæson, der går i gang 22. september, har hun fået en ny dansepartner.

 Det er 23-årige Fredrik Trudslev, som er skuespiller og influencer, men det vækker åbenbart ikke jalousi hos Albert Harson.

Derfor

 - Nej, for Frederik er til mænd, men jeg kan da godt mærke, at jeg savner den tid, hvor jeg selv var med i dansekonkurrencen.

Albert kan godt savne den tid, hvor han selv var med i 'Vild med dans'.
Albert kan godt savne den tid, hvor han selv var med i "Vild med dans".

 - Det var en dejlig tid, sagde den 21-årige Tinkas Juleeventyr’-skuespiller forleden til kendte.dk ved premieren på ’Moulin Rouge’.

Virker supersød

 Albert har mødt Frederik en enkelt gang.

 - Han virker supersød, og jeg tænker, det er et godt match mellem dem i forhold til energien, og jeg ved, han er klar til at give den gas, lød det om kærestens nye dansepartner.

 Ikke trænet meget

Jenna Bagge har en enkelt gang svinget rundt med Fredrik, inden det rigtigt går i gang.

- Vi har ikke trænet så meget, men han har lyst til at lære, så det er jo et godt udgangspunkt, mente den 34-årige dansemus.

Jenna Bagge og Fredrik Trudslev er nyt par i ’Vild med Dans’, men det vækker ikke bekymring hos Jennas kæreste, Albert Rosin Harson.
Jenna Bagge og Fredrik Trudslev er nyt par i ’Vild med Dans’, men det vækker ikke bekymring hos Jennas kæreste, Albert Rosin Harson.

De blev kærester

Også Mie Moltke og Lai Yde, Noam Halby og Katrine Bonde, Joakim Ingversen og Claudia Rex, Lisa Lents og Michael Olesen samt Mille Funk og Mathias Käki blev kærester undervejs i ’Vild med Dans’-forløbet.

Ingen af de sidstnævnte par er dog kærester i dag.

Powered by Labrador CMS