Royalt julechok: Slut med at fejre jul forskellige steder

Der er ugler i mosen i den royale familie efter, at der er en markant ændring af juleprogrammet.

Julen ser ud til at blive ændret markant. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Siden William og Kate blev gift tilbage i 2011, så har de hvert år skiftet mellem, hvor de ville holde jul. De har prøvet både at få det til at lykkedes, så de hvert andet år var på Windsor og hvert andet år var med familien Middleton, men nu skriver Express, at det skifte er slut.

En insider har fortalt til US Weekly, at der er ændringer i vente.

– Fremover vil Kate og William holde jul på Sandringham hver juleaften og juledag i stedet for at skifte rundt, som de plejede, siger den unavngivne kilde til US Weekly.

Derudover skulle kilden oplyse, at William og Kate fremover vil besøge familien Middleton senere omkring højtiden.

En ganske alvorlig grund

Og ifølge kilden så skal man tage den markante juleændring alvorligt. Det skyldes nemlig, at dronning Elizabeth og prins Philips fremskredne alder ikke tillader, at man dropper juleaftener med dem, da det kan være den sidste.

Dronningens pas viser 92 år, mens hendes mand er rundet de 97 år. Og det er særligt prins Philips helbred, der bekymrer. Den aldrende prins fik nemlig skiftet hoften tidligere på året, hvor han var nødt til at droppe de traditionsrige påskebegivenheder. Men prinsen fik rejst sig fra sygesengen for at se prins Harry blive gift.

Om denne beslutning bliver accepteret af familien Middleton er endnu uvist.

Powered by Labrador CMS