Royalt drama: Det ser de kongelige i tv

I det svenske kongehus er prinsesse Madeleine vild med successerien "The Crown", som handler om dronning Elizabeth fra det britiske kongehus.

Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Ligesom mange andre mennesker slapper de kongelige også af ved at slænge sig i sofaen og se serier.

Hjemme hos prinsesse Madeleine af Sverige står den på royalt drama.

Hendes mand, den britisk-amerikanske forretningsmand Christopher O’Neill, fortalte nemlig ifølge Hello! Magazine i et interview med det svenske magasin King, at hans 35-årige royale hustru er stor fan af “The Crown”, som følger dronning Elizabeth fra hendes indsættelse som regent af Storbritannien og gennem hendes regeringstid.

Men det er ikke den eneste serie med royalt islæt, som den svenske prinsesse ser, afslørede 43-årige Christopher O’Neill.

Prinsesse Madeleine er nemlig også vild med serien “Suits”, som har britiske prins Harrys forlovede, den amerikanske forhenværende skuespillerinde Meghan Markle, i en af de bærende roller.

I det britiske kongehus slapper prins William og hertuginde Kate også af med at se serier.

I et interview på BBC Radio One fortalte den 35-årige prins og den 36-årige hertuginde, at de er vilde med at se fantasybraget “Game of Thrones” og successerien “Homeland”.

Hertuginde Camilla, som er gift med prins Williams far, prins Charles, ser den engelske udgave af “Vild med dans”, “Strictly Come Dancing”.

Da hertuginden medvirkede i tv-udsendelsen “This Morning” i februar i år, roste hun ifølge avisen Metro programmets vært Ruth Langsford for hendes medvirken i “Strictly Come Dancing”.

– Du gjorde det så godt i “Strictly Come Dancing”. Jeg synes, du var fantastisk, sagde hertuginden.

Også på Buckingham Palace tændes der for flimmerkassen. Storbritanniens monark, dronning Elizabeth, er ifølge Daily Mail glad for at se gamle britiske serier som “Coronation Street” og “EastEnders.”

Powered by Labrador CMS