Royalt bryllup på trapperne

Prinsesse Stéphanie af Monacos søn Louis skal giftes. Og det bliver et overdådigt bryllup med tanke på traditionerne.

Udgivet Opdateret

Endnu et royalt bryllup løber af stablen i Monaco indenfor den kommende tid. Det er ikke længe siden, at Charlotte Casiraghi blev gift med Dimitri Rassan ved to ceremonier. Nu er der igen bryllup på to do listen hos de royale i Monaco.

Det er prinsesse Stéphanies søn Louis Ducruet, der skal giftes med den franske Marie Chevallier.

Brylluppet er fuld af traditioner, der binder en fin sløjfe tilbage til brylluppet mellem skuespilleren Grace Kelly og fyrst Rainier den 3. Det skriver People.

Giftes flere gange

Louis Ducruet er søn af prinsesse Stéphanie af Monaco, som er den yngste datter af prinsesse Grace, men han har ikke selv en adelig titel. Han er den 15. i tronarvefølgen.

Han skal giftes med Marie Chevallier i den kommende weekend. Parret skal fredag vies ved en privat ceremoni i salonen på Fyrstepaladset, Monaco-Ville, som er den officielle royale residens for Monacos overhoved.

Dagen efter skal parret have en mere religiøs ceremoni med en privat reception bagefter.

Historisk kirke

Lørdag, hvor Louis Ducruet og hans udkårne Marie Chevalliers kærlighed igen skal fejres, foregår ceremonien et meget særligt sted. Parret afholder nemlig en mere religiøs vielse i St. Nicholas katedralen.

Katedralen som også dannede rammen for det mindeværdige bryllup mellem skuespillerinde Grace Kelly og fyrst Rainier den 3.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Louis Ducruet og Marie Chevallier er det første royale par siden brylluppet i 1956, der bliver gift i netop den katedral.

Forbindelse til bedstefar

Det er velovervejet, at parret skal vies i netop den katedral.

Louis Ducruet har i et tidligere interview fortalt, at det er hans særlige forbindelse til sin bedstefar, han gerne vil have repræsenteret på sin bryllupsdag.

– At vokse op i en adelig familie forbinder dig til landet. For mig var det derfor indlysende at blive gift i katedralen, så vi er tætte på min bedstefar, fyrst Rainier den 3., det ville være vores måde at associere ham med vores glæde. Min bedstefar var en mand, som jeg så meget op til. Jeg var meget tæt med ham, fortalte Louis Ducruet.

Søster designer brudekjolen

Det er lidt af en familieaffære, når Louis Ducruet og Marie Chevallier skal giftes.

Marie Chevalliers bryllupskjole er designet af Louis Ducruets søster Pauline Ducruet, der netop har designet sin første kollektion, som blev fremvist ved modeugen i Paris.

Desuden skal Louis Ducruets anden søster Camille Gottlieb skal være en af Marie Chevalliers brudepiger.

Powered by Labrador CMS