Royalt babyboom: Derfor vil Kate blive en god moster

De små prinser og prinsesser kan se frem til endnu en legekammerat, efter at Pippa Middleton har født.

Udgivet Opdateret

Hertuginde Catherine er blevet moster. Det er nemlig hendes søster, Pippa Middleton, der er blevet mor. Hun har født en dreng, der vejer ind med imponerende 3,9 kilo. Og efter sigende har både mor og barn det godt.

Dermed er babyboomet i det britiske kongehus officielt, da hertuginde Kate selv har prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Den unge prins Louis er endda kun seks måneder – og med udsigten til en ny baby hos Harry og Meghan, så kommer der ikke til at mangle legekammerater i fremtiden.

Da Hertuginde Kate og prins William fødte var Pippa Middleton en af de første til at besøge den lille prins George. Men de senere år har der været historier fremme om, at de to søstre ellers har gledet fra hinanden i de senere efter at have været uadskillelige ifølge The Independent.

Søstrene er stadig tætte

Pippa Middleton har tidligere været ude og skyde rygterne ned om, at hun skulle være uvenner med Kate.

– Vi har et meget normalt søskendeforhold. Vi er tætte og, du ved, vi støtter hinanden og forstår hinandens holdninger og ting, forklarede Pippa Middleton dengang til E! Online.

Da Pippa Middleton fødte på St. Mary’s Hospitals Lindo-fløj var det i selv samme fløj, som Kate Middleton har født på. Og i en pressemeddelelse fra Kensington Palace udtrykker William og Kate også deres begejstring for den nyfødte dreng.

 

Powered by Labrador CMS