Royal skilsmisse: Dronningen kæmpede imod

Dronning Elizabeth har gjort hvad hun kunne for at få barnebarnet Peter Phillips og hans hustru Autumn til at droppe skilsmisse.

Udgivet Opdateret

Hvad der startede som rygter er efterfølgende blevet bekræftet af hovedpersonerne selv. Den er god nok. Dronningens barnebarn Peter Phillips og hans hustru Autumn er gået hver til sit. Ifølge Mirror til dronningens store fortrydelse.

Artiklen fortsætter under videoen

Mediet skriver, at dronning Elizabeth tilsyneladende blev informeret om situationen allerede sidste sommer, da parret besøgte hende på Balmoral, og hun skulle være blevet sønderknust over beskeden.

Under besøget opfordrede majestæten til, at parret ikke tog nogle forhastede beslutninger. Det fremgår af en artikel i Daily Mail.

I en artikel skriver avisens redaktør, Richard Kay, at dronningen ser en stor stjerne i Atumn. Desuden, at de under besøget fulgtes ad til kirke, og at det var undervejs på turen, majestæten kom med sin opfordring. Åbenlyst uden det resultat, hun havde håbet på.

“Efter at have informeret HM dronningen og medlemmer af begge familier sidste år, er Peter og Autumn blevet enige om at skilles”, fremgår det af en erklæring, hvor parret også fortæller, at valget ikke mindst er truffet af hensyn til deres to døtre, Savannah og Isla.

Der er allerede blevet spekuleret i om Autumn, der er Canadisk født, kunne finde på at gøre Harry og Meghan selskab og flytte til sit hjemland. Men det synes ikke at være tilfældet.

Hun bor fortsat i den tidligere fælles bolig i en fløj af en ejendom i Minchinhampton, Gloucestershire, sammen med sine piger. Det er en ejendom, der tilhører hendes svigermor, prinsesse Anne.

Peter Phillips har valgt at bo i en lejlighed i Kensington på hverdage og så rykker så til boligen i Gloustershire i weekenden.

Powered by Labrador CMS