Rod Stewart puster liv i kærligheden

Rockstjernen Rod Stewart har efter flere år fornyet ægteskabsløfterne til sin 45-årige kone, Penny Lancaster.

Udgivet Opdateret

Når alderen har rundet de 70 år, kan det for mange betyde, at tiden er inde til at trække sig tilbage og nyde sit otium i ro og mag. Sådan forholder det sig dog ikke for den 71-årige rocklegende Rod Stewart, der trods sin alder stadig holder gang i både karrieren og kærlighedslivet.

Senest har “Da Ya Think I’m Sexy”-sangeren pustet liv i romantikken ved en hemmelig ceremoni, hvor han har fornyet ægteskabsløfterne til sin 45-årige kone, Penny Lancaster. Det skriver det britiske medie Hello! Magazine.

Helt speciel grund

Ifølge Daily Mail havde Rod Stewart og hans kone dog en helt speciel grund til at forny de ægteskabelige løfter, som de første gang gav hinanden i juni 2007. Parret mente nemlig, at det var vigtigt at genfortælle løfterne for hinanden forud for deres 10 års bryllupsdag, så de kunne rense deres bolig for ånder.

– Jeg ville have at præsten velsignede vores hus, da jeg følte, at der var en masse historie og gamle ånder til stede. Vi ønskede at sige tak til det gamle og velkommen til det nye, siger den tidligere model Penny Lancaster til Hello! Magazine.

Det hemmeligholdte arrangement, hvor “Forever Young”-kunstneren erklærede sin kærlighed på ny, kom for mange som en overraskelse. Parret havde nemlig givet udtryk for, at de ville holde en grandios fest i Italien i 2017, hvor de her ville forny deres troskabsløfter efter 10 års ægteskab.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS