Rockstjerne og fodboldlegende lancerer festival

Michael Falch og Lars Høgh står bag Nu Festival. Alt overskud doneres til kræftforskning.

Fodboldlegenden Lars Høgh og musikeren Michael Falch starter ny to-dags festival på Fyn. Duoen har kendt hinanden siden 2000, da de begge medvirkede velgørenhedsprojektet “ShowStars”. Her var Falchen en af initiativtagerne og Høghen blandt de bærende kræfter igennem 12 somres kombineret musik- og showfodbold. – Foto: Simon Staun/Free
Udgivet Opdateret

Coronavirusset ligger tykt over underholdnings- og kulturbranchen, hvilket ikke gør det til det mest oplagte tidspunkt at planlægge arrangementer.

Trods det er tidligere målmand på fodboldlandsholdet Lars Høgh og musiker Michael Falch sammen med koncertarrangør Hans Thomsen mændene bag en ny festival på Lundsgaard Gods ved Kerteminde.

Den nye festival har fået navnet Nu Festival og finder sted 10. og 11. september.

Det annoncerer trioen i en pressemeddelelse.

Alt overskud fra den nylancerede festival vil gå til kræftforskning.

En sygdom, som 62-årige Lars Høgh har kæmpet mod siden 2018, hvor han fik konstateret cancer i bugspytkirtlen.

– Nu Festival skal være et frirum, hvor vi nyder den gode musik, den lækre mad og giver os det længe ventede samvær med andre og positive overraskelser, siger Lars Høgh i pressemeddelelsen.

Michael Falch, Lars Høgh og Hans Thomsen har døbt begivenheden med afsæt i deres fælles syn på livet med fokus på nærvær, passion og socialt engagement.

Får hjælp af datteren

Netop med det sociale samvær i fokus har Michael Falch inddraget sin celebre datter, Mathilde Falch, i projektet, som musikeren kalder en hyldest til livsglæden.

Sammen står far og datter på plakaten side om side med musikerne Sebastian, Søren Huss, Mads Langer, Annika Aakjær, Signe Svendsen, Hjalmer og Kjartan Arngrim.

Det er på gårdspladsen på Lundsgaard Gods, at alle kunstnere kan opleves. Et sted, som har betydning for både Michael Falch og Lars Høgh.

Under Lars Høghs sygdomsforløb er hans datter, tv-vært på DR Sporten Josefine Høgh, blevet gift, og bryllupsfesten fandt netop sted på Lundsgaard Gods.

Også Michael Falch har tidligere aflagt godset besøg. Det skete i forbindelse med tv-programmet “Toppen af Poppen” i 2017.

Billetterne til Nu Festival sættes til salg 3. februar 2021.

Powered by Labrador CMS