Rita-stjerne scorer hovedrolle

TV 2 barsler med en ny krimidramaserie, som følger livet blandt en gruppe undersøgende tv-journalister.

Udgivet Opdateret

Skuespiller Mille Dinesen springer ud som journalist i en kommende krimidramaserie på TV 2.

Serien hedder "Graverne" og følger livet på en undersøgende tv-redaktion, der er på jagt efter den næste store afsløring.

- Graverjournalisters hverdag er fyldt med dilemmaer, modstand og sommetider endda spænding og fare - oplagte ingredienser til en underholdende dramaserie, lyder det fra manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen i en pressemeddelelse fra TV 2.

Flere kendte navne

Optagelserne til serien er netop gået i gang, og hovedrollen som den idealistiske journalist Liv spilles altså af Mille Dinesen, der blandt andet er kendt fra TV 2-hittet "Rita".

Derudover rummer rollelisten navne som Søren Malling, der tidligere har spillet journalist i DR's "Borgen", og Johanne Milland Pedersen, som indtog hovedrollen i spillefilmen "Venuseffekten".

Første sæson af "Graverne" kommer til at bestå af seks afsnit, og hos TV 2 er håbet, at serien vil skabe opmærksomhed om journalistikkens rolle i dagens Danmark.

Relevant emne

- Graverredaktionen er en fascinerende arena, og det journalistiske arbejde er vigtigt på TV 2 og i vores samfund. Manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen og det talentfulde hold bag serien stiller skarpt på et aktuelt og relevant emne: nyhedsmediernes rolle i et oplyst demokrati, siger executive producer David H.C. Østerbøg i pressemeddelelsen.

"Graverne" får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i 2024 eller 2025, står der i pressemeddelelsen.

Mille Dinesen spiller hovedrollen som idealistisk journalist i TV 2's nye krimidramaserie 'Graverne', der netop er gået i gang med optagelserne. (PR-foto: Tine Harden, TV 2).
Mille Dinesen spiller hovedrollen som idealistisk journalist i TV 2's nye krimidramaserie "Graverne", der netop er gået i gang med optagelserne. (PR-foto: Tine Harden, TV 2).
Powered by Labrador CMS