Rapstjerne aflyser turné: Havde udsigt til tomme arenaer

Og hun håndterer ikke fiaskoen særligt godt.

Der er modvind for Nicki Minaj, som har valgt at lade det gå ud over andre i showbiz. Foto: Chris Pizzello / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Nicki Minaj har aflyst hele den nordamerikanske del af sin turné, som skulle være begyndt om fire uger. I stedet bliver den gennemført i foråret. Og det er der en ganske særlig grund til.

Den officielle forklaring er, at rapperen gerne vil bruge mere tid på at øve, så hun er sikker på, at hendes fans får en fantastisk oplevelse. Men kigger man på billetsalget, kunne det godt tyde på, at det ikke er den eneste grund.

Det mest skuffende billetsalg i år

Nyhederne om, at hendes turné bliver aflyst, kommer, efter sladderbladet Page Six kunne fortælle, at Nicki er ved at “miste fodfæstet”, samt at billetsalget var forfærdeligt lavt.

Faktisk kunne rapperen have risikeret, at billetsalget var blevet det mest skuffende i år. Arenaerne Nicki skulle have spillet i kan rumme op til 20.000.

Men der er kun blevet solgt 2.000 billetter til den første koncert i Baltimore. I Los Angeles 3.400, New Orleans 1.000, Denver 1.300 og Chicago 3.900. Selv i hendes hjemby Brooklyn, er der kun blevet solgt 5.050.

Angriber Kylie Jenner

Nicki har lige udgivet sit nye album “Queen” 10. august, så turnéen ville have været den perfekte mulighed for at promovere det.

Albummet nåede nummer to på hitlisterne lige under rapperen Travis Scott, der løb af med nummer et med sit album “Astroworld”. Og det er Nicki ikke helt tilfreds med.

Hun har endda angrebet Travis’ kæreste realitystjernen Kylie Jenner, for at reklamere for Travis’ turné på Instagram, hvor hun har 113 millioner følgere. Ifølge Nicki gjorde Kylie det med det ene formål, at sørge for at Travis’s nye album ville være nummer et.

Kan ikke klare fiasko

En kilde fra branchen fortæller, at Nicki opfører sig helt uacceptabelt.

– Hun kan ikke tage, at hun har solgt færre albums en Cardi B i løbet af den første uge. Hun kan heller ikke klare, at Travis slog hende på hitlisterne. Dertil er billetsalget for hendes turné elendige, og det gør hende bare endnu mere sindsyg, fortæller kilden.

Og stjernen har da også opført sig utilregneligt her på det sidste. Hun har startet skænderier til højre og venstre og været efter Cardi B, Travis Scott og Kylie Jenner.

Powered by Labrador CMS