Pudsig royal forbindelse

Britisk prins kender udmærket og har allerede mødt både Joe Biden og hans hustru.

Udgivet Opdateret

Godt nok nægter USA’s nuværende præsident Donald Trump, at han er blevet vippet af pinden af Joe Biden.

Alligevel står det til troende, i hvert fald indtil det modsatte er bevist, at sidstnævnte vandt det netop afviklede præsidentvalg og pr. 20 januar 2021 kan skifte adresse til Det Hvide Hus i Washington.

Artiklen fortsætter under videoen

Dermed er det meget sandsynligt, at Joe Biden indenfor overskuelig fremtid kommer til at møde britiske dronning Elizabeth. Hun har nemlig, siden hun satte sig på tronen den 2. februar 1956, med undtagelse af Lyndon B Johnson, haft fornøjelsen af at hilse på samtlige siddende, amerikanske præsidenter.

Men den kommende præsident og såmænd også han hustru har ifølge Hello Magazine allerede stiftet bekendtskab med et prominent medlem af den britiske kongefamilie.

De har nemlig flere gange truffet og også udviklet en form for venskab med prins Harry gennem en fælles interesse.

Harry og Jill Biden mødtes første gang den 7. maj 2012, hvor han var på officielt besøg i USA. På det tidspunkt var Joe Biden vicepræsident i Obama administrationen og hun dermed nationens ‘anden-dame’.

Mødet fandt sted ved en reception for sårede, britiske og amerikanske veteraner i Washington

Året efter mødtes de så i London, som hun besøgte i forbindelse med den officielle åbning af Invictus-Games der.

I 2015 mødtes Joe Biden med frue  og prins Harry så hinanden ved Invictus Games i Orlando og to år efter var de alle tre igen sammen under Invictus-Games i Toronto.

Det var i øvrigt ved sidstnævnte lejlighed, Harry for første gang blev spottet offentligt sammen med en vis Meghan Markle.

Powered by Labrador CMS