Prinsessens pressesky mand: – Sådan er livet med hende

Christopher O'Neill foretrækker at holde sig ude af rampelyset. Men i et nyt interview sætter han ord på, hvordan det er at være gift med den underskønne svenske prinsesse Madeleine.

Udgivet Opdateret

De royale bryllupsklokker bimlede og bamlede for svenske prinsesse Madeleine og den britisk-amerikanske forretningsmand Christopher O’Neill i 2013, og siden har ægteskabet resulteret i to børn, mens et tredje er på vej.

Livet som ægtemand til den svenske prinsesse er på alle måder en lykkelig affære, fortæller Christopher O’Neill i et interview med det svenske magasin King ifølge avisen Expressen, men det har også sine omkostninger.

– Jeg har jo truffet kvinden i mit liv. Kvinden, jeg elsker. Men det er klart, at det har sine udfordrende sider at være gift med en prinsesse. Selvfølgelig har det kompliceret mit liv af åbenlyse grunde, siger Christopher O’Neill, der i daglig tale blot kalder sig Chris O’Neill.

Over alt andet står dog, at han er pjattet med at være gift med den underskønne svenske prinsesse.

Havde mange royale snakke

Forud for brylluppet havde han flere samtaler med det svenske kongepar, og han valgte at afstå fra at få titlen som prins, fordi han ville fortsætte på fuld tid i erhvervslivet, fortæller han til magasinet.

Den store medieopmærksomhed kan dog til tider være svær at kombinere med arbejdet i den finansielle verden, fortæller Christopher O’Neill.

– Jeg har intet ønske om at opnå nogen form for berømmelse og har heller ikke nogen fordele af det i mit erhverv. Det sker, at jeg klager til Madeleine over det. Men i sidste ende lærer man at leve med det, siger han.

Bor til daglig i London

Sammen med prinsesse Madeleine bor han til daglig i London med parrets to børn, prinsesse Leonore på snart fire og toårige prins Nicolas.

Parrets tredje barn kommer efter planen til verden i marts.

I den forbindelse er familien rejst til Sverige, så prinsesse Madeleine kan føde i sit hjemland.

Det store interview med Christopher O’Neill kommer på gaden i denne uge.

Powered by Labrador CMS