Prinsesse trodser corona-smittefaren

Trods den huserende corona pandemi passer dronning Elizabeths datter fortsat sit job.

Udgivet Opdateret

Det er allerede meldt ud, at corona-pandemien har fået dronning Elizabeth til at rykke på nogle planlagte arrangementer. Prins Charles og hertuginde Camilla har valgt at aflyse en officiel rejse, der skulle føre dem til Bosnien, Cypern og Jordan.

Artiklen fortsætter under videoen

Der er desuden planer for at rykke dronningen og prins Philip til Sandringham i det nordøstlige England, hvis smitten skulle komme for tæt på Buckingham Palace.

Til gengæld lader dronningens datter, prinsesse Anne, sig tilsyneladende ikke slå ud af frygt for smitte. Hun ser ud til at fortsætte sit officielle program, skriver Hello Magazine.

I hvert fald gennemførte hun mandag den 16. marts et planlagt besøg hos Addington Equestrian Center, der er et træningscenter for heste.

Prinsessen er vice-protekter for British Horse Society og havde under besøget fornøjelsen af  at hilse på stedets undervisnings-team og se hvordan, det arbejder.

British Horse Society forklarede i forbindelse med besøget, at der var lavet foranstaltninger for at beskytte dagens 300 gæster.

“Vi gør nøjagtigt, som regeringen har tilrådet. Vi har ekstra håndsprit og opfordrer folk til flittigt at vaske deres hænder”, sagde en talmand til den deltagende presse.

Hello Magazine skriver også, at prinsesse Anne fortsat har en hel del officielle arrangementer, der tilsyneladende ikke er blevet slettet i kalenderen.

Powered by Labrador CMS