Prinsesse Dianas hjerteblod lever videre i kongehuset

De unge royale har fundet en passion, der vækker begejstring i hele England.

Prins George og prinsesse Charlotte har fundet fælles fodslag. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I England er både prins George og prinsesse Charlotte særdeles let på tå. De to unge kan glide henover gulvet med elegance – og spørger Harry, Meghan eller en helt tredje pænt, så kan de nok godt få en lektion i dans.

George og Charlotte deler nemlig en helt særlig hobby, som de begge deler. De har nemlig begge modtaget undervisning i ballet. Det er tidligere blevet oplyst, at George har været ved at lære at danse ballet, men nu er det kommet frem, at den unge prinsesse Charlotte også er trådt i brormands dansende fodspor.

Daily Mail skriver nemlig, at kilder forklarer, at prinsessen er startet på en danseskole i det sydlige London. Og inspirationen kan være kommet efter at Charlotte og Kate Middleton så generalprøven til balletten ‘Nøddeknækkeren’.

Har stået på længe

Men selvom balletten er ved at indtage den royale familie, så har dansen faktisk stået på længe. People.com mener nemlig at vide, at Charlotte faktisk har snørret danseskoene på ugentlig basis i flere måneder.

Og i England der vækker de dansende børn kæmpe begejstring. Der har nemlig altid løbet en dansers blod gennem årerne, da prinsesse Diana selv var glad for at danse. Det lader til, at selvom prinsesse Diana ikke længere er i blandt os, så bliver hendes indflydelse ved med at strømme videre på tværs af generationer.

Powered by Labrador CMS