Prins William træder i Dianas fodspor: Denne hjertesag deler de

Prins William træder i Dianas fodspor.

Udgivet Opdateret

Det er svært ikke at se mange ligheder mellem prins William og den nu afdøde prinsesse Diana. Et er det biologiske bånd mellem mor og søn, men noget andet er de interesser, som de begge har.

Prins William er nemlig gået i Dianas fodspor med en helt særlig mærkesag, der vækker minder til den tidligere prinsesse, der betagede hele det royale England. Det har længe været vidst, at Kate og børnene elsker at lave mad, men nu er det også kommet frem i lyset, at William laver mad. Men den måde, hvorpå han gør det, får royale hjerter over hele verden til at smile.

Den kommende konge af England har nemlig været forbi Englands største ressourcecenter for hjemløse, The Passage, hvor han var med til at lave mad til de mange hjemløse, der har brug for hjælp. Men for udenforstående, der kan The Passage lyde som et ganske tilfældigt sted. Men det er det langt fra.

Prins William står nemlig og skærer gulerødder og forbereder spaghetti bolognese på et ganske særligt sted. Det var nemlig her, at prinsesse Diana tilbage i 1993 også var forbi – og her var både William og Harry med på besøget, hvor de oplevede en verden, der lå uendeligt langt fra de bonede gulve i kongehuset.

Og kigger man i The Passages gæstebog, så står der stadig den ikoniske håndskrift fra 1993, hvor prinsesse Diana besøgte stedet. Og under kan man se den unge Williams underskrift.

I galleriet øverst kan du se prins William i køkkenet.

Powered by Labrador CMS