Prins Philip gider ikke

Britiske prins Philip har ikke noget ønske om, at hans 100 års fødselsdag skal markeres med pomp og pragt.

Udgivet Opdateret

Den 10. juni runder prins Philip, ægtemand til den britiske dronning, en imponerende milepæl. Her kan han fejre sin 100 års fødselsdag. Men står det til ham selv, så bliver det ikke med en kæmpe fest. Angiveligt heller ikke, selv om corona-situationen skulle tillade det.

Artiklen fortsætter under videoen

Hvad der kommer til at ske, bliver først besluttet i det nye år, men ifølge en kilde tæt på kongehuset har prinsen allerede meldt ud, at han ikke ønsker at bidrage ved planlægningen. Det står end ikke klart om fejringen kommer til at ske i offentligt eller privat regi.

“Lad os bare sige, at det ser ud til at blive en ret beskeden fest. Der ikke så meget at stille op, når hovedpersonen ikke selv ønsker det. Og er der en, det ikke ønsker nogen form for festivas, så er det med garanti prinsen,” har kilden ifølge Mirror forklaret til The Telegraph.

Det forventes dog, at fødselsdagen som minimum bliver markeret af den nærmeste familie. Heriblandt Harry og Meghan, der som bekendt har slået sig ned i Californien, USA, men som menes at ville være i Storbritannien på dagen.

Da prinsen fyldte 99 år blev dagen fejret med en middag i selskab med dronningen. Det skete i øvrigt under deres corona-isolation på Windsor Castle.

Et foto af parret i haven foran paladset var stort set det eneste, offentligheden blev beriget med ved den lejlighed.

Powered by Labrador CMS