Prins Joachim melder klar til start

Prins Joachim er klar til et ikonisk racerløb i Aarhus.

Prins Joachim til Classic Race i Aarhus, hvor historiske køretøjer kører ræs. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER AF DEN FARTGLADE PRINS. Foto: Scanpix
Prins Joachim til Classic Race i Aarhus, hvor historiske køretøjer kører ræs. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER AF DEN FARTGLADE PRINS. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Hvis man elsker klassiske biler og massere af fart, så har Classic Race i Aarhus i mange år været en god mulighed til at få styret sin lyst for hestekræfter. Og for alle de danskere, der nyder de hurtige biler og har benzin i blodet – så er der nu endnu mere at se frem til.

Det er nemlig blevet offentliggjort, at prins Joachim er klar til at deltage i den 10.udgave af det traditionsrige bilræs. I år afholdes Classic Race i Aarhus i Storebededagsferien, der løber fra den 17. til den 19. maj.

Sidste år deltog prins Joachim ikke i Classic Race, da han skulle deltage i fejringen af kronprins Frederiks fødselsdag. Men i år stiller prinsen op i sin Lotus Cortina fra 1965 – og her går turen også forbi Marselisborg Slot, hvor han gennem årene har tilbragt meget tid.

– Prinsen har betydet rigtig meget for Classic Race Aarhus. Han var med ved den alleførste udgave af løbet, hvor han vandt ’65 klassen i sin Lotus Cortina. Siden har han flere gange haft sin familie med til løbet, hvor han sammen med sine børn har været en lige så entusiastisk deltager i vores sæbekasseløb, som når han kører historisk race, siger Mike Legarth, der er direktør for løbet til Billed Bladet.

I år har Classic Race Aarhus tiårs jubilæum.

Powered by Labrador CMS