Prins Harry var døden nær i Afghanistan

Den gifteklare britiske prins, der tjente i hæren gennem adskillige år, var på et tidspunkt meget tæt på at detonere en såkaldt vejside-bombe.

Udgivet Opdateret

Under en af prins Harrys to udsendelser som en del af den britiske hær var det nær gået galt for den britiske prins, der snart kan sige “ja” til et giftemål med sin forlovede Meghan Markle.

I en ny bog afsløres det ifølge Daily Mail nemlig, at prins Harry var døden nær – og reelt blot var få centimeter fra den visse død.

Bogen hedder “Harry: Life, loss and love”, og den er skrevet af den royale korrespondent Katie Nicholl.

Han nærmest dansede med døden

I et afsnit omhandlende en udsendelse til Afghanistan fremgår det, at kaptajn Dickon Leigh-Wood fortæller om tiden i Afghanistan, hvor prinsen nærmest dansede om døden, skriver Daily Mail.

– Vi kørte næsten over en vejsidebombe, og det var meget tættere på end første gang. Et af køretøjerne i konvojen bemærkede pludselig noget, der klikkede under kampvognen foran, og alle blev beordret til at stoppe. Du tænker automatisk, “denne her detonerer. Nu er det slut”. De forankørende køretøjer, herunder Harrys, havde passeret trykpladen fra bomben med omkring 15 centimeter. Hvis nogen af os havde kørt over den, ville det have været slut, beretter kaptajnen medlevende.

Prins Harry forlod den britiske hær i 2015 efter ti års tjeneste.

Powered by Labrador CMS