Prins Andrew frem fra sit ”flyverskjul”

Prinsen, der har været i strid modvind på grund af sine relationer til afdøde og pædofildømte Jeffrey Epstein, har igen vist sig offentligt.

Udgivet Opdateret

Det er ikke meget, man har set til britiske prins Edward, siden det kom frem, at han har haft relationer til nu afdøde og pædofili-dømte Jeffrey Epstein. Men nu er han krøbet frem fra sit flyverskjul.

Prinsen har gennem årene stået bag og også grundlagt adskillige tiltag og arrangementer. Blandt andet den internationale U18-golfturnering “The Duke of York Young Champions Trophy”, der er blevet spillet siden 2001, og som hvert år tiltrækker den ypperste golf-ungdom fra det meste af verden.

Dette års udgave blev spillet på Royal Portrush i Nordirland fra den 10. til den 12. september og det skete med prinsens tilstedeværelse på anlægget på sidstedagen, hvor han deltog i præmieoverrækkelsen. Det skriver Hello Magazine.

Fejrede vinder på Instagram

Han kunne iøvrigt glæde sig over, at årets vinder hos drengene blev landsmanden Conor Gough, og efterfølgende valgte han da også at hylde det unge talent på Instagram med et fælles foto og en lykønskning.

“Tillykke til 2019 #DOYYCT-vinderen Conor Gough! ⁣⁣ Efter tre dages hård konkurrence under udfordrende forhold vandt Conor fra England Trophy med seks slag”, skrev han blandt andet.

Prins Andrew har ellers i de seneste uger holdt lav profil og aflyst flere planlagte arrangementer i Nordirland. Blandt andet fordi flere organisationer havde udtrykt bekymring for, at prinsens tilstedeværelse, på grund af Epstein-skandalen, ville fjerne fokus fra det arrangementerne skulle dreje sig om.

I august blev han endda tvunget til at kommentere på sine relationer til Jeffrey Epstein.

“Jeg er ivrig efter at afklare de faktiske forhold for at undgå yderligere spekulation. Jeg har opholdt mig på en række af hans bopæle. I løbet af den tid, jeg kendte ham, så jeg ham sjældent – sandsynligvis ikke mere end en eller to gange om året. På intet tidspunkt i den begrænsede tid, jeg tilbragte med ham, så eller havde jeg mistanke om den adfærd,  der efterfølgende førte til hans arrestation og domfældelse“, lød det i en officiel udtalelse.

Prinsen har også tidligere forklaret, at han er rystet over anklagerne mod Jeffrey Epstein, og at han tager afstand fra ethvert misbrug af mennesker.

Powered by Labrador CMS