Pretty Woman kommer til Tivoli

Den ikoniske 90'er-film om forretningsmanden Edward og den prostituerede Vivian bliver nyfortolket i en dansk musicalversion

Vivian, som blev spillet af Hollywood-stjernen Julia Roberts, skal nu portrætteres af den danske musicalskuespillerinde Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen. (Stillfoto).
Vivian, som blev spillet af Hollywood-stjernen Julia Roberts, skal nu portrætteres af den danske musicalskuespillerinde Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen. (Stillfoto).
Udgivet Opdateret

Kultklassikeren "Pretty Woman" indtager nu de skrå brædder i Tivolis Koncertsal.

Den ikoniske 90'er-film opsættes næste år som musical med Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Tomas Ambt Kofod i de roller, som i den populære film blev spillet af Julia Roberts og Richard Gere.

Det annoncerer Lion Musicals i en pressemeddelelse.

- Jeg tør godt love et fedt show af en musical med masser af super god musik, fede dansenumre og romantik, der driver ned af væggene, lyder det fra forestillingens producent, Thomas Langkjær, i pressemeddelelsen.

Hyrer Vivian i en uge

"Pretty Woman" handler om forretningsmanden Edward, som forvilder sig ind i Hollywoods red light district. 

For ti dollar indvilger den prostituerede Vivian i at vise ham vej til hans hotel.

Da han mangler en kvindelig ledsager til en række forretningsmøder og fine middagsselskaber, hyrer han Vivian for en hel uge.

Naturligvis kommer filmens ikoniske soundtrack med Roy Orbisons kendte titelnummer, 'Pretty Woman', også til at indgå i musicalen. (PR-foto).
Naturligvis kommer filmens ikoniske soundtrack med Roy Orbisons kendte titelnummer, "Pretty Woman", også til at indgå i musicalen. (PR-foto).

Da ugen er omme, har det, der begyndte som ren og skær forretning, udviklet sig til en forelskelse for parret. Men parret bliver mødt af en mur af fordomme og må gå grueligt meget igennem for at få hinanden.

Opsat på Broadway

"Pretty Woman" fik premiere i 1990 og blev 28 år senere - i 2018 - opsat som musical på Broadway i New York af de samme folk, som i sin tid også lavede filmen.

Naturligvis kommer filmens ikoniske soundtrack med Roy Orbisons kendte titelnummer, "Pretty Woman", også til at indgå i musicalen, lyder det.

"Pretty Woman: The Musical" får premiere i Tivolis Koncertsal 14. september 2022 og tager derefter landet rundt danmarksturné, som slutter i Aarhus i januar 2023.

Powered by Labrador CMS