Populær popduo aflyser koncert kort før showtime

I sidste øjeblik aflyste Citybois lørdagens koncert i Rødovre.

Udgivet Opdateret

Popduoen Citybois aflyste koncert.

Det skete lørdag aften blot 20 minutter inden drengene skulle på scenen i Kulturhuset Viften i Rødovre, skriver Ekstra Bladet.

Citybois bekræfter også aflysningen:

– Det er med stor stor ærgrelse at vi måtte aflyse aftenens show i Rødovre / Viften. Anthon har enorme rygsmerter som har taget til i løbet af dagen, og har svært ved at holde sig oprejst. Vi har haft behandling ude på venue og forsøgt med smertestillende uden hjælp. Anthon beklager af hele sit hjerte og tænker kun på hvornår han kan gøre det godt igen med en ny koncert, skriver Citybois på Facebook.

Fans tænker på Anthons helbred

Citybois-fans er dog ikke sure over den pludselige aflysning. Langt de fleste fans tænker mest på Anthons helbred:

– Selvom jeg er inderligt knust, efter 35 timers ventetid, så er Anthons helbred det vigtigste, skriver Michelle Bøgh Vígdá i en kommentar.

– Rigtig god bedring Anthon. Du må virkelig ikke undskylde, for det er bestemt ikke din skyld. Det er selvfølgelig trist, men nu skal du bare tænke på at få det godt igen, skriver Emma Jensen.

Fans var kommet ind

Alle fans var kommet ind i salen, da Citybois aflyste koncerten:

– Alle mennesker var kommet ind i salen, da vi måtte aflyse koncerten, fordi Anthon er syg. Det er vi rigtig kede af, men Anthon har virkelig kæmpet for at komme på benene, men det lykkes ikke. Det er da virkeligt ærgerligt, men folk tog det rigtig pænt. De mange fans tænker jo også på hans helbred, siger kulturhusleder hos Viften i Rødovre, Lau Wulfsberg, til Ekstra Bladet.

I følge avisen var der omkring 400 fans.

Citybois vil snart melde en ny dato ud for en ny koncert i Rødovre.



Powered by Labrador CMS