Populær danser gør comeback – uden at have været væk

Mie Martha Moltkes mavefornemmelse har skiftet, og hun er klar til endnu en omgang af "Vild med dans".

Mie Martha Moltkes mavefornemmelse har skiftet, og hun er klar til endnu en omgang af “Vild med dans”. Foto: Claus Bech/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

I november meldte den populære professionelle danser Mie Martha Moltke ud, at hun efter 11 sæsoner i “Vild med dans” ikke længere ville lære en kendis at svinge stængerne.

Men nu har hun ændret mening, skriver hun på sin profil på Facebook.

– For kort tid siden måtte jeg trække vejret dybt og mærke efter – og opdage, at den beslutning, jeg slet ikke kunne forestille mig kunne ændres på, blev ændret i mig, skriver Mie Martha Moltke i sin opdatering.

– Jeg glæder mig til at lave “Vild med dans” i år alligevel for 12. gang. Som Claus Elming sagde forleden, da jeg snakkede med ham: Martha, du gør comeback uden at have været væk, slår danseren fast.

Mie Martha Moltke er dermed blandt de dansere, der har været længst med i TV2’s superpopulære danseshow.

Selv om hun endnu ikke har taget sejren hjem, blev hun i 2007 forelsket i sin dansepartner, Lai Yde, som hun senere blev gift med, og de fik en søn sammen. Dog blev de to skilt i 2015.

Derudover har Mie Martha Moltke gennem tiderne kridtet danseskoene på skuespiller Peter Mygind, tv-værterne Hans Pilgaard og Mattias Hundebøll og sidste efterår musikeren Thomas Buttenschøn.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS