Popstjerne skal være direktør på Schackenborg

Trine Jakobsen, der fik sit gennembrud i EyeQ, skal være direktør for Schackenborg Fonden.

Trine Jakobsen, tidligere kendt som Trine Jepsen, skal i sine nye stilling råde over Schackenborg. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Trine Jakobsen, tidligere kendt som Trine Jepsen, skal i sine nye stilling råde over Schackenborg. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er ikke sikkert, at Trine Jakobsen ringer nogle klokker. Men det gør Trine Jepsen nok derimod, og det kaldte Trine Jakobsen før.

Hun blev for alvor kendt i offentligheden, da hun kæmpede sig vej i talentprogrammet Popstars, og nåede helt til tops.

Nu har hun skiftet branche, og står overfor en ny stilling som direktør for Schackenborg Fonden, skriver TV Midtvest.

Royale rammer

Trine Jakobsen forlader et job som direktør på Herregården Nørre Vosborg og bevæger sig sydpå for at indtage mere royale rammer.

Hun bliver ligeledes direktør, men i stedet for Vemb i Nordjylland er det nu Tønder i Sønderjylland, hun skal frekventere.

Det er den tidligere royale bolig Schackenborg, som hun skal råde over. Her boede prins Joachim i 21 år indtil han valgte at flytte til København i 2014.

Et godt tilbud

Tilbuddet om en direktørstilling i Schackenborg Fonden var et for godt tilbud til at Trine Jakobsen kunne lade det passere.

– Jeg har haft fornøjelsen af at udvikle på en historisk ramme i Nørre Vosborg, hvor jeg har fordoblet antallet af besøgende. Med Schackenborg har jeg også mulighed for at arbejde med en historisk ramme, siger Trine Jakobsen til Kendte.dk og fortsætter:

– Skiftet handler primært om, at det er Schackenborg. Der er ingen bedre historisk ramme. Det er et brand, alle kender. Det er virkelig et drømmejob for mig.

Mod det sønderjyske

Den nye stilling betyder også, at Trina Jakobsen i fremtiden skal bo i Sønderjylland.

– Det glæder jeg mig meget til, Jeg har jo i mit virke besøgt Sønderjylland mange gange, og det er et fantastisk sted, siger Trine Jakobsen.

Den tidligere popstjerne bestrider sin nye direktørstilling fra medio august.

Powered by Labrador CMS