Popikoner er klar med flere nye sange

Svenske ABBA er historien om en af verdens største popgrupper, men selvom de alle har passeret 70 år, så er de klar med ny musik.

Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Faltskog og Bjorn Ulvaeus som alle nok kender dem bedst, men nu er de klar med ny musik. Foto: Olle Lindeborg/TT News Agency/via REUTERS/Scanpix
Udgivet Opdateret

‘Mama Mia, here I go again’.

Det er omkvædet fra en af historiens største popklassikere lavet af det svenske band ABBA. Sangen har forvandlet sig til en historie, der både er blevet vist på film og de skrå brædder i form af musicals overalt i verden.

Men nu er der nyt fra de svenske pop-kongelige musikere. Det er nemlig kommet frem, at ABBA vil frigive spritny musik i 2012. Det har Björn Ulvaeus bekræftet, skriver Official Charts.

Tilbage i 2018 var det bekræftet, at der for første gang var blevet optaget ny musik med det legendariske band, samt at der ville komme en ABBA-hologram-tour, hvor man kunne se ABBA-medlemmerne som de så ud som helt unge.

I et interview med Geoff Lloyd har Björn Ulvaeus bekræftet, at der som følge af corona ikke vil komme musik fra dem før 2021. Men der skulle altså ligge fem sange klar fra et af historiens største  bands.

Tilbage i 2014 blev det vurderet, at ABBA havde solgt tæt på 400 millioner albums verden over. ABBA blev første gang kendt verden over i Det Internationale Melodi Grand Prix, da de vandt med sangen ‘Waterloo’ tilbage i 1974.

ABBA består af Agnetha Fältskog, Anni-Frid “Frida” Lyngstad, Björn Ulvaeus og Benny Andersson.

Powered by Labrador CMS