Politi-koks: Dansk rapstjerne ikke sigtet

Rapperen Orgi-E er alligevel ikke sigtet efter et trafikuheld tirsdag.

Suspekt-rapperen Emil Símonsen bil var tirsdag involveret i et voldsomt uheld. KLIK for flere billeder: Foto: Presse-fotos.dk.
Suspekt-rapperen Emil Símonsen bil var tirsdag involveret i et voldsomt uheld. KLIK for flere billeder: Foto: Presse-fotos.dk.
Udgivet Opdateret

Tidligere på dagen onsdag forlød det, at rapperen Orgi-E – eller Emil Simonsen eller Klamfyr – fra gruppen Suspekt, var blevet sigtet for ikke at overholde sin vigepligt i forbindelse med et trafikuheld tirsdag.

Nu viser det sig imidlertid, at rapperen ved en fejl var blevet sigtet. Det skriver Ekstra Bladet.

Uheldet skete, da den ene bil kom kørende af Stubbedamsvej, mens den anden kørte ad Flynderborgvej  – samme dag var lyskrydset gået i sort.

Derfor var politiets teori, at rapperen ikke har overholdt sin vigepligt, hvorfor uheldet er opstået. Ved sammenstødet endte den bil, der ikke tilhører rapperen, i en hæk.

Det viser sig imidlertid ikke at holde stik. Det oplyser Henriette Døssing, der er pressekonsulent hos Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet:

– Vi har frafaldet sigtelsen. Det viser sig, at vi har lavet en fejl. Lyskrydset var gået i sort, og derfor troede betjentene, at der var højre vigepligt, og derfor blev vedkommende mundtligt sigtet på stedet. Men efter vi har set på sagen igen, har det så vist sig ikke at holde. Så der var ikke grundlagt for at opretholde sigtelsen længere, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Drømmebil

Ifølge Ekstra Bladet er bilen, en Mercedes 560 SEC, rapperens drømmebil. Det har han tidligere udtalt til Vice.

– Jeg har en Mercedes 560 SEC, som er en af mine drømmebiler fra jeg var helt lille, sagde han.

Suspekt består – udover Emil Simonsen – af Rune Rask og Andreas Bai Duelund.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra Emil Simonsen – uden held. Det har således ikke været muligt at bekræfte, at Emil Simonsen var i bilen.

Ifølge Nordsjællands Politi kom ingen alvorligt til skade.

Powered by Labrador CMS