Pludselig stod kronprinsen der

Kronprinsen overraskede pludselig en flok studerende

Udgivet Opdateret

Flere hundrede studerende deltog mandag i et sÄkaldt Royal Side Run pÄ Campus Bornholm. Arrangementet var til for at sÊtte fokus pÄ det kommende Royal Run, men i hÞj grad ogsÄ pÄ alt det gode ved at fÄ rÞrt sig, selvom man har travlt med eksamenslÊsningen. Og pludselig dukkede H.K.H. Kronprins Frederik op.

Det skriver Danmarks IdrĂŠtsforbund i en pressemeddelelse. 

Gik ind pÄ campus

Det var umiddelbart efter peptalken til de studerende om, at de skal huske at holde sig aktive under eksamenslÊsningen, at kronprinsen kom gÄende ind pÄ Campus Bornholm.

De studerende havde netop overvÊret et foredrag om, hvordan motion holder hjernen skarp og lavet en fÊlles opvarmning forud for det planlagte Royal Side Run, da kronprinsen tilsluttede sig gruppen og gik med de studerende ud til startomrÄdet.

Fokus pÄ bevÊgelse

Lidt kongelig glans over Royal Run pÄ Bornholm
Royal Side Run er en invitation fra arrangĂžrerne bag Royal Run til at arrangere mini-events forud for det rigtige Royal Run den 6. juni.

Missionen er at sÊtte fokus pÄ bevÊgelse pÄ andre dage end selve eventet, sÄ det ogsÄ er muligt for institutioner, virksomheder og andre grupper at lave deres egne Royal Side Runs pÄ egne prÊmisser i ugerne op til Royal Run.

150 deltog

Det var lÞbsarrangÞren af Royal Run pÄ Bornholm, der var gÄet sammen med Campus Bornholm for at lave et Royal Side Run. Omkring 150 elever deltog og lÞb enten én eller flere One mile-ruter. De blev sendt behÞrigt afsted pÄ ruten af kronprinsen med et "bÄt" og en highfive:

- Vi er meget glade for, at kronprinsen lagde vejen forbi vores lÞb i dag, bÄde for at motivere de studerende, men ogsÄ for at kaste lidt kongelig glans over det Royal Run vi er godt i gang med at varme op til den 6. juni, siger Flemming Torsten SÞrensen, der er lokal arrangÞr af Royal Run pÄ Bornholm.

Kronprinsen stod klar til at sende de studerende ud pÄ lÞbeturen.
Kronprinsen stod klar til at sende de studerende ud pÄ lÞbeturen.
Powered by Labrador CMS