Phillip Faber går til filmen

Den populære pianist og DR Pigekoret indspiller nummeret til den nye romantiske komediefilm "Venuseffekten".

Phillip Fabers folkelige gennembrud kom i DR-programmerne “Fællessang” og “Morgensang”, som opstod i begyndelsen af coronapandemien. (Arkivfoto) – Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Udgivet Opdateret

Når “Venuseffekten” får premiere næste jul, danner den uhyre populære pianist Phillip Faber sammen med DR Pigekoret lydtapetet til den kommende romantiske komediefilm.

Phillip Faber står nemlig bag en ny version af nummeret “Sweetest Kick” af Stephen Taberner akkompagneret af DR Pigekoret.

Artiklen fortsætter under videoen

Det annoncerer Scanbox Entertainment og produktionsselskabet Motor i en pressemeddelelse.

– Vi håber, at korets stemmer kan løfte det vigtige sted i historien, hvor Anna Emma (Haudal, filmens instruktør, red.) har valgt at lægge sangen, siger Phillip Faber i pressemeddelelsen.

– Det er altid tricky, når musikken skal indspilles før billederne. Men Anna Emma var til stede, da vi indspillede, og hendes levende fortælling om filmen smittede af på koret. Det bliver spændende for os at se filmen, når den kommer ud næste år, lyder det videre fra Phillip Faber.

Han er uddannet komponist, men det er første gang, han skal stå bag et soundtrack til en film.

Han har selv en fortid i den danske filmbranche som barneskuespiller i musicalen “Bølle Bob” fra 1998.

“Venuseffekten” handler om 25-årige Liv, som bor i provinsen og stadig ikke har klippet navlestrengen til sine forældre.

Hun bruger det meste af sin tid på familiens æbleplantage og har ikke fundet sig selv endnu. Men da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, vender det op og ned på hele hendes liv.

I hovedrollerne ses det unge talent Johanne Milland som Liv, mens Josephine Park, kendt fra “Arvingerne”, “The Rain” og for sin prisvindende rolle i DR3’s successerie “Doggystyle”, spiller Andrea.

Livs forældre spilles af skuespillerinden Sofie Gråbøl og den danske House of Cards-stjerne Lars Mikkelsen.

I de øvrige biroller ses blandt andre Badehotellet-stjernen Anette Støvelbæk og skuespilleren Morten Hee Andersen, der har gjort sig bemærket i TV2 Charlie-serien “Sygeplejeskolen” og som psykopaten Mike i DR-dramaet “Fred til lands”.

“Venuseffekten” får biografpremiere den 25. december 2021.

Powered by Labrador CMS