Philip betænker barnebarn med helt særlig arv

Lady Louise Windsor har en særlig interesse, som hun delte med sin farfar. Nu arver hun hans kæreste eje

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgalleriet ovenfor

Lady Louise Windsor, der er ældste barn af prins Edward og grevinde Sophie af Wessex, er blevet begunstiget med en helt særlig arv efter sin netop afdøde farfar, prins Philip.

Hun har, som også hendes farfar havde det, en kæmpestor passion for karetkørsel og han er ganske ofte blevet set følge hende i forbindelse med forskellige events indenfor disciplinen.

Det skriver blandt andet det britiske magasin OK.

Deltog ved processionen for prinsen

Det er givetvis også af den grund, hun nu har arvet hans sort-grønne, firehjulede karet, han selv var med til at designe for små ti år siden, samt de to Fell ponyer Balmoral Nevis og Notlaw Storm til at trække den.

Netop denne karet og de to ponyer havde en helt særlig plads i den afdøde prins’ hjerte, hvilket da også blev illustreret med al tydelighed, da konstellationen var en del af processionen forud for hans begravelse lørdag den 17. april.

Et meget tæt forhold

Lady Louise, der er 17 år gammel, og hendes 13-årige lillebror James har altid haft et meget tæt forhold til deres bedsteforældre og har altid tilbragt masser af tid sammen dronningen og prins Philip.

Blandt andet på dronningens skotske sommerresidens Balmoral.

Grevinde Sophie har tidligere sagt, at når hendes børn er hos bedsteforældrene, optræder dronningen mere end noget andet som deres farmor.

Deltog ved både EM og VM

Prins Philip skiftede fra polosporten til karetkørsel i 1970’erne og viste sig hurtigt at have et stort talent.

Han har ifølge Mirror for eksempel af flere omgange repræsenteret Storbritannien ved såvel Verdens- som Europamesterskaberne.

Det var også ham, der introducerede Lady Louise til disciplinen, som hun faldt pladask for.

Se flere fotos i billedgalleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS