Overraskende nyt om Ternet Ninja 2

Nedtællingen er i gang til premieren på efterfølgeren til en af de bedst sælgende danske biograffilm

Anden havde kæmpe succes med ‘Ternet Ninja’. 19. august udkommer efterfølgeren, ‘Ternet Ninja 2’. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Den første film var en megasucces, og nu behøver de forventningsfulde fans af Anders Matthesens univers ikke at vente længe på efterfølgeren til ‘Ternet Ninja’.

Toeren får nemlig allerede premiere den 19. august – syv uger før den ellers planlagte dato.

Det afslører manden bag, komikerkongen Anders Matthesen, i en pressemeddelelse.

Han kalder fremrykningen forløsende.

– Vi har virkelig knoklet igennem hele coronaåret for at kunne tilbyde folk en fantastisk god og sjov oplevelse i en tid, der har været – og stadig er – rigtig stram for mange familier, lyder det fra Anders Matthesen.

– Vi håber, at ‘Ternet Ninja 2’ kan bringe grin og glæde med sig. Jeg er overvældet af, hvor god en film det er blevet, og synes virkelig, at vi har formået at løfte den op i et endnu højere niveau end den forrige film, fortsætter han.

De populære figurer gør comeback

Og Anders Matthesen har endnu mere med i godteposen.

Han kan nemlig offentliggøre det allerførste kig på den nye film.

Når Anders Matthesens hævntørstige, levende ninjadukke vender tilbage, overtager den, hvor etteren slap.

Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og flere uskyldige børn er i fare.

Den ternede ninjas jagt på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske, som nu flankeres af moren Sirene, papfaren Jørn, sin altædende papbror Sune og ikke mindst Onkel Stewart.

Nyt outfit til den ternede ninja

I anledning af den nye film har den ternede ninja fået et nyt outfit.

I etteren var en lille dreng på en legetøjsfabrik ved et uheld af udmattelse kommet til at snuppe Phillip Eberfrø designertørklæde og sy det til en gråternet ninjadukke.

I den nye film er ninjaen iført et rødternet outfit, men det nye omsvøb er dukken bestemt ikke begejstret for, fremgår det af smugkigget.

Anders Matthesen har tidligere beskrevet den nye film som en slags roadmovie, for Aske og den ternede ninja har nemlig planlagt en mission i Thailand.

Ikke nok med at han står bag bøgerne, som ‘Ternet Ninja’ er filmatiseringerne af, så har Anders Matthesen også skrevet manuskriptet og været med til at instruere filmen.

Og så lægger han stemme til samtlige karakterer – undtagen Aske og hans store kærlighed, Jessica, som er blevet indtalt af henholdsvis Louis Næss-Schmidt og Emma Sehested Høeg.

Se et smugkig her: https://www.youtube.com/watch?v=LEN-JkkIYHA

Powered by Labrador CMS